Zobrazit minimální záznam

Design of Machine for Kebab



dc.contributor.advisorPetr Karel
dc.contributor.authorChvalová Klára
dc.date.accessioned2016-10-17T08:10:12Z
dc.date.available2016-10-17T08:10:12Z
dc.date.issued2016-06-27
dc.identifierKOS-571673065805
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10467/65594
dc.description.abstractPráce se zabývá konstrukčním návrhem zařízení pro grilování šašliků. Obsahuje rešerše na téma řetězové převody a grilovací zařízení. Dále výběr komponent a polotovarů pro sestavení zařízení a jejich cenovou bilanci. Hlavní částí bakalářské práce je výkresová dokumentace šašlikovače, sestaveného z vybraných komponent.cze
dc.description.abstractThis bachelor thesis is focused on design of machine for making kebab. It contains research of chain drives and grilling machines. Next part of the thesis is selection of suitable components and intermediate goods and their price balance. The main part of the bachelor thesis are drawings of the grill, which is assembled from selected components.eng
dc.language.isoCZE
dc.publisherČeské vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.cze
dc.publisherCzech Technical University in Prague. Computing and Information Centre.eng
dc.rightsA university thesis is a work protected by the Copyright Act. Extracts, copies and transcripts of the thesis are allowed for personal use only and at one?s own expense. The use of thesis should be in compliance with the Copyright Act http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf and the citation ethics http://www.cvut.cz/sites/default/files/content/d1dc93cd-5894-4521-b799-c7e715d3c59e/cs/20160901-metodicky-pokyn-c-12009-o-dodrzovani-etickych-principu-pri-priprave-vysokoskolskych.pdfeng
dc.rightsVysokoškolská závěrečná práce je dílo chráněné autorským zákonem. Je možné pořizovat z něj na své náklady a pro svoji osobní potřebu výpisy, opisy a rozmnoženiny. Jeho využití musí být v souladu s autorským zákonem http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf a citační etikou http://www.cvut.cz/sites/default/files/content/d1dc93cd-5894-4521-b799-c7e715d3c59e/cs/20160901-metodicky-pokyn-c-12009-o-dodrzovani-etickych-principu-pri-priprave-vysokoskolskych.pdfcze
dc.subjectkonstrukční návrh, řetězové převody, grilovací zařízenícze
dc.subjectconstruction design, chain drives, grilling machineseng
dc.titleNávrh šašlikovačecze
dc.titleDesign of Machine for Kebabeng
dc.typebakalářská prácecze
dc.typebachelor thesiseng
dc.date.accepted2016-09-12
dc.contributor.refereeBrodský Jan
theses.degree.disciplinebez oborucze
theses.degree.grantorústav konstruování a částí strojůcze
theses.degree.programmeTeoretický základ strojního inženýrstvícze


Soubory tohoto záznamu














Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam