• Backend aplikace pro textové konzultace 

      Autor: Volodymyr Semenyug; Vedoucí práce: Prokop Jindřich; Oponent práce: Burda Václav
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-14)
      Cílem práce je vytvoření webové aplikace pro odborníky pomáhající kuřákům odvyknout kouření přes realtime chat. Jádrem aplikace je chat s klientem v reálném čase integrující přes API neurální model pro automatický návrh ...
    • Buddy aplikace pro odvykání kouření 

      Autor: Tomáš Farkaš; Vedoucí práce: Novák Daniel; Oponent práce: Kulhánek Adam
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-01)
      Práce se zabývá problematikou kouření a dalším vývojem mobilní aplikace Buddy App určené pro rodinu a přátele odvykajícího kuřáka. Buddy App nejen že poskytuje cenné informace o průběhu odvykání, ale navíc je propojená s ...
    • Návrh mobilní aplikace pro administraci a zobrazování lékařských doporučení 

      Autor: Zdeněk Havelka; Vedoucí práce: Novák Daniel; Oponent práce: Gabrhelík Roman
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-08-25)
      Práce se zabývá odvykáním kouření prostřednictvím mobilní aplikace. Dále pak implementací aplikace pro administraci klinických doporučení a blog a implementací jednoduchého chatovacího systému.
    • Servrové řěšení aplikace Buddy App pro odvykání kouření 

      Autor: Vojtěch Novotný; Vedoucí práce: Novák Daniel; Oponent práce: Kulhánek Adam
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-01)
      Tato bakalářská práce se zabývá vývojem multiplatformních mobilních aplikací a návrhem serverové části aplikace Buddy App pro odvykání kouření. Výstupem práce je implementace 6 miniher ve frameworku React Native a návrh a ...
    • Webová aplikace pro odvykání kouření 

      Autor: Daniel Mareda; Vedoucí práce: Novák Daniel; Oponent práce: Gabrhelík Roman
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-01-25)
      Tato bakalářská práce se zabývá zmapováním existující mobilní aplikace pro odvykání kouření a následným návrhem a implementací webové aplikace sloužící převážně jako doplnění pro uživatele preferující počítače oproti ...