• Aplikace pro správu domácí knihovny 

      Autor: Nazrin Orujaliyeva; Vedoucí práce: Náplava Pavel; Oponent práce: Mannová Božena
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-07)
      Hlavním cílem této bakalářské práce je analyzovat, navrhnout, úspěšně implementovat a otestovat aplikaci "Libget". Aplikace podporuje organizaci knih, správu výdajů a rozpočtu a také možnost přidávat citáty a poznámky.
    • Aplikace “Půjčovna aut” - uživatelská strana 

      Autor: Jiří Jindra; Vedoucí práce: Jelínek Ivan; Oponent práce: Žára Ondřej
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-08-25)
      Bakalářská práce představuje implementaci klientské části pro aplikaci půjčování automobilů. V první části se seznámíme s rešerší podobných služeb na trhu a shrneme si výhody naší implementace, v čem bude před konkurencí. ...
    • Modul sledování změn doménových objektů 

      Autor: Miroslav Holeček; Vedoucí práce: Ledvinka Martin; Oponent práce: Aubrecht Petr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-01)
      Bakalářská práce popisuje analýzu, návrh a implementaci aplikačního modulu sloužícího pro sledování změn doménových objektů v kontextu sémantického webu a propojených dat. Klíčovým požadavkem na modul je jeho kompatibilita ...