Zobrazit minimální záznam

Experimental analysis of operating conditions of a mill for the production of cricket flour .



dc.contributor.advisorKrátký Lukáš
dc.contributor.authorJan Pipek
dc.date.accessioned2022-06-23T22:54:41Z
dc.date.available2022-06-23T22:54:41Z
dc.date.issued2022-06-23
dc.identifierKOS-1201007208705
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10467/102970
dc.description.abstractDiplomová práce se zabývá experimentálním posouzením vlivu suché technologie výroby cvrččí mouky na konečnou jemnost produktu v kontrastu s mokrou technologií. Získané procesní podmínky by při potvrzení hypotéz měly přispět k volbě mlecích zařízení do suché technologie. Práce dále analyzuje základní aspekty nutné k posouzení volby technologie pro decentralizovanou malou a střední výrobu cvrččí mouky.cze
dc.description.abstractThe thesis deals with the experimental assessment of the effect of dry technology of cricket flour production on the final fineness of the product in contrast to wet technology. The obtained process conditions, when the hypotheses are confirmed, should contribute to the choice of milling equipment for dry technology. The paper further analyses the basic aspects necessary to assess the choice of technology for decentralized small and medium scale cricket flour production.eng
dc.publisherČeské vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.cze
dc.publisherCzech Technical University in Prague. Computing and Information Centre.eng
dc.rightsA university thesis is a work protected by the Copyright Act. Extracts, copies and transcripts of the thesis are allowed for personal use only and at one?s own expense. The use of thesis should be in compliance with the Copyright Act http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf and the citation ethics http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.htmleng
dc.rightsVysokoškolská závěrečná práce je dílo chráněné autorským zákonem. Je možné pořizovat z něj na své náklady a pro svoji osobní potřebu výpisy, opisy a rozmnoženiny. Jeho využití musí být v souladu s autorským zákonem http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf a citační etikou http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.htmlcze
dc.subjectnožový mlýncze
dc.subjectultraodstředivý mlýncze
dc.subjectcvrčekcze
dc.subjectcvrččí moukacze
dc.subjectvelikost částiccze
dc.subjectknife milleng
dc.subjectultra-centrifugal milleng
dc.subjectcricketeng
dc.subjectcricket floureng
dc.subjectparticle sizeeng
dc.titleExperimentální analýza provozních podmínek mlýnu pro výrobu cvrččí mouky.cze
dc.titleExperimental analysis of operating conditions of a mill for the production of cricket flour .eng
dc.typediplomová prácecze
dc.typemaster thesiseng
dc.contributor.refereeHoffman Pavel
theses.degree.disciplineProcesní inženýrstvícze
theses.degree.grantorústav procesní a zpracovatelské technikycze
theses.degree.programmeEnergetika a procesní inženýrstvícze


Soubory tohoto záznamu




Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam