Zobrazit minimální záznam

The Proposal of a Marketing Plan for Opening a New Café



dc.contributor.advisorJirkovská Blanka
dc.contributor.authorEliáš Pospíšil
dc.date.accessioned2020-06-14T10:40:06Z
dc.date.available2020-06-14T10:40:06Z
dc.date.issued2020-06-14
dc.identifierKOS-878590319205
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10467/87941
dc.description.abstractBakalářská práce se zabývá problematikou popisu a analýzy vzniku nové kavárny ARK Coffee Prague. Jejím cílem je vypracování marketingového plánu pro optimální zavedení této kavárny. Práce je rozdělena na dva hlavní úseky. V teoretické části práce jsou představeny pojmy nezbytné pro vytvoření marketingového plánu. Těmi jsou: marketing, marketingový plán, marketingový mix či situační analýza. V této části je též zmíněna kavárenská kultura a další důležité pojmy a trendy pro toto odvětví. Praktická část je zaměřena na samotný marketingový plán a jsou v ní popsány konkrétní kroky vzniku nové kavárny v centru Prahy. Je přitom využit průzkum trhu a závěry plynoucí z provedené SWOT analýzy. Při návrhu plánu byl realizován výzkum ve formě dotazníkového šetření a rozhovorů s aktéry pohybujícími se na poli kavárenské kultury. Závěry vyplývající z průzkumu pomohly při tvorbě marketingového plánu tak, aby byla nově vznikající kavárna v souladu s potřebami a přáními budoucích zákazníků. Výstupem a zároveň přínosem práce je ucelený marketingový plán pro nově vznikající kavárnu ARK Coffee Prague.cze
dc.description.abstractThis bachelor's thesis deals with the description and analysis of the creation of a new café called ARK Coffee Prague. Its goal is to develop a marketing plan for optimal launching of this café, and the thesis is divided into two main sections. In its theoretical part, concepts necessary for creating a marketing plan are introduced. These are the following: marketing, marketing plan, marketing mix or situation analysis. In addition, coffee culture and other important concepts and trends related to the industry are mentioned in this section. The practical part is focused on the marketing plan itself and describes the specific steps for creating a new café in the centre of Prague. It uses market research and conclusions resulting from SWOT analysis. During the creation of the plan, research was carried out in the form of a questionnaire survey and interviews with players operating in the field of coffee culture. The conclusions of the survey helped to create a marketing plan so that the newly emerging café is in line with the needs and wishes of future customers. The output and benefit of this work is a comprehensive marketing plan for the newly emerging café ARK Coffee Prague.eng
dc.publisherČeské vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.cze
dc.publisherCzech Technical University in Prague. Computing and Information Centre.eng
dc.rightsA university thesis is a work protected by the Copyright Act. Extracts, copies and transcripts of the thesis are allowed for personal use only and at one?s own expense. The use of thesis should be in compliance with the Copyright Act http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf and the citation ethics http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.htmleng
dc.rightsVysokoškolská závěrečná práce je dílo chráněné autorským zákonem. Je možné pořizovat z něj na své náklady a pro svoji osobní potřebu výpisy, opisy a rozmnoženiny. Jeho využití musí být v souladu s autorským zákonem http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf a citační etikou http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.htmlcze
dc.subjectmarketingcze
dc.subjectmarketingový pláncze
dc.subjectanalýza trhucze
dc.subjectkavárnacze
dc.subjectkávová kulturacze
dc.subjectmarketingeng
dc.subjectmarketing planeng
dc.subjectmarket analysiseng
dc.subjectcaféeng
dc.subjectcoffee cultureeng
dc.titleNávrh marketingového plánu pro vznik kavárnycze
dc.titleThe Proposal of a Marketing Plan for Opening a New Caféeng
dc.typebakalářská prácecze
dc.typebachelor thesiseng
dc.contributor.refereeMynaříková Lenka
theses.degree.disciplineŘízení a ekonomika průmyslového podnikucze
theses.degree.grantoroddělení pedagogických a psychologických studiícze
theses.degree.programmeEkonomika a managementcze


Soubory tohoto záznamu





Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam