Zobrazit minimální záznam

Sustainable Business in Hospitality Industry



dc.contributor.advisorZadražilová Dana
dc.contributor.authorAdam Jonáš
dc.date.accessioned2023-09-08T22:51:56Z
dc.date.available2023-09-08T22:51:56Z
dc.date.issued2023-09-08
dc.identifierKOS-1240470199405
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10467/111714
dc.description.abstractTato diplomová práce se zabývá současným stavem udržitelnosti v pražských hotelech. Cílem studie je identifikovat příklady nejlepší praxe a problémy v oboru a zároveň navrhnout vhodný systém hodnocení udržitelnosti určený primárně pro hotelový průmysl. Tento přístup usnadní analýzu a porovnání výkonnosti hotelů v oblasti udržitelnosti a poskytne plán pro průběžné zlepšování. Dále práce navrhuje doporučení pro pražské hotely týkající se volby vhodné certifikace a dalších postupů. Tento výzkum přispívá k pokračujícímu úsilí pražského hotelnictví a pohostinství o dosažení udržitelného růstu tím, že zkoumá několik aspektů udržitelnosti a navrhuje praktická řešení.cze
dc.description.abstractThis diploma thesis explores the current state of sustainability in Prague hotels. The study aims to discover best practices and industry difficulties while building an adequate sustainability rating system designed primarily to the hotel industry. This approach will make it easier to analyze and compare hotels' sustainability performance, as well as provide a roadmap for continual improvement. Furthermore, the thesis suggests a recommendations for Prague hotels regarding which official certifications to achieve in order to improve their sustainability performance in the following years. This research adds to the ongoing efforts of the hotel and hospitality sector in Prague to achieve sustainable growth by examining several facets of sustainability and proposing practical solutions.eng
dc.publisherČeské vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.cze
dc.publisherCzech Technical University in Prague. Computing and Information Centre.eng
dc.rightsA university thesis is a work protected by the Copyright Act. Extracts, copies and transcripts of the thesis are allowed for personal use only and at one?s own expense. The use of thesis should be in compliance with the Copyright Act http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf and the citation ethics http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.htmleng
dc.rightsVysokoškolská závěrečná práce je dílo chráněné autorským zákonem. Je možné pořizovat z něj na své náklady a pro svoji osobní potřebu výpisy, opisy a rozmnoženiny. Jeho využití musí být v souladu s autorským zákonem http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf a citační etikou http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.htmlcze
dc.subjectUdržitelnostcze
dc.subjectpravidla vykazování ESGcze
dc.subjectsystém hodnocení udržitelnosticze
dc.subjecthotelnictví a pohostinstvícze
dc.subjectudržitelný rozvojcze
dc.subjectudržitelná certifikacecze
dc.subjectSustainabilityeng
dc.subjectESG reporting ruleseng
dc.subjectsustainability rating systemeng
dc.subjecthotel and hospitality sectoreng
dc.subjectsustainable development. sustainability certificationeng
dc.titleUdržitelné podnikání v hotelnictvícze
dc.titleSustainable Business in Hospitality Industryeng
dc.typediplomová prácecze
dc.typemaster thesiseng
dc.contributor.refereeKolínský Ondřej
theses.degree.grantorinstitut manažerských studiícze
theses.degree.programmeProjektové řízení inovacícze


Soubory tohoto záznamu





Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam