ČVUT DSpace
  • Prohledat DSpace
  • English
  • Přihlásit se
  • English
  • English
Zobrazit záznam 
  •   ČVUT DSpace
  • České vysoké učení technické v Praze
  • Masarykův ústav vyšších studií
  • katedra managementu
  • Diplomové práce - 32116
  • Zobrazit záznam
  • České vysoké učení technické v Praze
  • Masarykův ústav vyšších studií
  • katedra managementu
  • Diplomové práce - 32116
  • Zobrazit záznam
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Studie proveditelnosti – založení moderního bistra

The Feasibility Study – The Establishment of a Modern Bistro

Typ dokumentu
diplomová práce
master thesis
Autor
Zuzana Kodadová
Vedoucí práce
Vytlačil Dalibor
Oponent práce
Fanta Petr
Studijní program
Projektové řízení inovací
Instituce přidělující hodnost
institut manažerských studií



Práva
A university thesis is a work protected by the Copyright Act. Extracts, copies and transcripts of the thesis are allowed for personal use only and at one?s own expense. The use of thesis should be in compliance with the Copyright Act http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf and the citation ethics http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.html
Vysokoškolská závěrečná práce je dílo chráněné autorským zákonem. Je možné pořizovat z něj na své náklady a pro svoji osobní potřebu výpisy, opisy a rozmnoženiny. Jeho využití musí být v souladu s autorským zákonem http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf a citační etikou http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.html
Metadata
Zobrazit celý záznam
Abstrakt
Předmětem této diplomové práce je zpracování studie proveditelnosti pro projekt, kterým je založení moderního bistra. Cílem práce je rozhodnout, zda je tento typ projektu realizovatelný a životaschopný. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části budou definovány a objasněny základní pojmy, které souvisí s projektovým řízením a projektem, ale také obecné náležitosti studie proveditelnosti, které budou využity v druhé části diplomové práce. Praktická část obsahuje samotnou studii proveditelnosti na základě zjištěných poznatků z části teoretické. V závěru práce je projekt na základě provedených analýz v praktické části zhodnocen s výstupem o ne/uskutečnění zvoleného podnikatelského záměru.
 
The subject of this diploma thesis is the elaboration of a feasibility study for a pro-ject, which is the establishment of a modern bistro. The aim of this work is to decide whether it is this type of project feasible and viable. The work is divided into theoretical and practical part. The theoretical part will define and clarify the basic concepts that are related with project management and project but also the general requirements of the feasibility study, which will be used in the second part of the thesis. The practical part contains the feasibility study itself on the basis of the findings from the theoretical part. At the end of the work, the project is evaluated with the output on the basis of the performed analyses in the practical part about no / realization of the chosen business plan.
 
URI
http://hdl.handle.net/10467/95169
Zobrazit/otevřít
PLNY_TEXT (3.999Mb)
PRILOHA (3.401Mb)
POSUDEK (215.7Kb)
POSUDEK (846.9Kb)
Kolekce
  • Diplomové práce - 32116 [771]

České vysoké učení technické v Praze copyright © 2016 

DSpace software copyright © 2002-2016  Duraspace

Kontaktujte nás | Vyjádření názoru
Theme by 
@mire NV
 

 

Užitečné odkazy

ČVUT v PrazeÚstřední knihovna ČVUTO digitální knihovně ČVUTInformační zdrojePodpora studiaPodpora publikování

Procházet

Vše v DSpaceKomunity a kolekceDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slovaTato kolekceDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slova

Můj účet

Přihlásit se

České vysoké učení technické v Praze copyright © 2016 

DSpace software copyright © 2002-2016  Duraspace

Kontaktujte nás | Vyjádření názoru
Theme by 
@mire NV