Studie proveditelnosti – založení moderního bistra
The Feasibility Study – The Establishment of a Modern Bistro
dc.contributor.advisor | Vytlačil Dalibor | |
dc.contributor.author | Zuzana Kodadová | |
dc.date.accessioned | 2021-06-12T22:53:21Z | |
dc.date.available | 2021-06-12T22:53:21Z | |
dc.date.issued | 2021-06-12 | |
dc.identifier | KOS-1065800659605 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10467/95169 | |
dc.description.abstract | Předmětem této diplomové práce je zpracování studie proveditelnosti pro projekt, kterým je založení moderního bistra. Cílem práce je rozhodnout, zda je tento typ projektu realizovatelný a životaschopný. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části budou definovány a objasněny základní pojmy, které souvisí s projektovým řízením a projektem, ale také obecné náležitosti studie proveditelnosti, které budou využity v druhé části diplomové práce. Praktická část obsahuje samotnou studii proveditelnosti na základě zjištěných poznatků z části teoretické. V závěru práce je projekt na základě provedených analýz v praktické části zhodnocen s výstupem o ne/uskutečnění zvoleného podnikatelského záměru. | cze |
dc.description.abstract | The subject of this diploma thesis is the elaboration of a feasibility study for a pro-ject, which is the establishment of a modern bistro. The aim of this work is to decide whether it is this type of project feasible and viable. The work is divided into theoretical and practical part. The theoretical part will define and clarify the basic concepts that are related with project management and project but also the general requirements of the feasibility study, which will be used in the second part of the thesis. The practical part contains the feasibility study itself on the basis of the findings from the theoretical part. At the end of the work, the project is evaluated with the output on the basis of the performed analyses in the practical part about no / realization of the chosen business plan. | eng |
dc.publisher | České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum. | cze |
dc.publisher | Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre. | eng |
dc.rights | A university thesis is a work protected by the Copyright Act. Extracts, copies and transcripts of the thesis are allowed for personal use only and at one?s own expense. The use of thesis should be in compliance with the Copyright Act http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf and the citation ethics http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.html | eng |
dc.rights | Vysokoškolská závěrečná práce je dílo chráněné autorským zákonem. Je možné pořizovat z něj na své náklady a pro svoji osobní potřebu výpisy, opisy a rozmnoženiny. Jeho využití musí být v souladu s autorským zákonem http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf a citační etikou http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.html | cze |
dc.subject | Studie proveditelnosti | cze |
dc.subject | projekt | cze |
dc.subject | PR | cze |
dc.subject | marketingový mix | cze |
dc.subject | analýza rizik | cze |
dc.subject | čistá současná hodnota | cze |
dc.subject | živnost | cze |
dc.subject | Feasibility study | eng |
dc.subject | project | eng |
dc.subject | public relations | eng |
dc.subject | marketing mix | eng |
dc.subject | risk analysis | eng |
dc.subject | net present value | eng |
dc.subject | trade | eng |
dc.title | Studie proveditelnosti – založení moderního bistra | cze |
dc.title | The Feasibility Study – The Establishment of a Modern Bistro | eng |
dc.type | diplomová práce | cze |
dc.type | master thesis | eng |
dc.contributor.referee | Fanta Petr | |
theses.degree.grantor | institut manažerských studií | cze |
theses.degree.programme | Projektové řízení inovací | cze |
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
-
Diplomové práce - 32116 [895]