Zobrazit minimální záznam

The corrosion resistance of stainless steel for food industry



dc.contributor.advisorČervený Jaroslav
dc.contributor.authorZajíc Milan
dc.date.accessioned2017-06-07T14:12:08Z
dc.date.available2017-06-07T14:12:08Z
dc.date.issued2017-01-18
dc.identifierKOS-571673085305
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10467/69040
dc.description.abstractTato bakalářská práce se zabývá druhy korozních dějů, korozivzdornými materiály v potravinářském průmyslu a důvody korozního napadení v kyselých roztocích. Experimentální část je věnována korozní zkoušce vybraných druhů korozivzdorných ocelí. Korozní zkouška byla prováděna ponořením vzorků korozivzdorné oceli do nádob s roztokem.cze
dc.description.abstractThis bachelor thesis deals with the types of corrosion mechanisms, corrosion resistance materials in food processing industry and corrosion in acid solution. The experimental part of thesis is dedicated to the topic of corrosion test of stainless steels. The corrosion test was performed by immersing samples of stainless steel in a container with solution.eng
dc.language.isoCZE
dc.publisherČeské vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.cze
dc.publisherCzech Technical University in Prague. Computing and Information Centre.eng
dc.rightsA university thesis is a work protected by the Copyright Act. Extracts, copies and transcripts of the thesis are allowed for personal use only and at one?s own expense. The use of thesis should be in compliance with the Copyright Act http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf and the citation ethics http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.htmleng
dc.rightsVysokoškolská závěrečná práce je dílo chráněné autorským zákonem. Je možné pořizovat z něj na své náklady a pro svoji osobní potřebu výpisy, opisy a rozmnoženiny. Jeho využití musí být v souladu s autorským zákonem http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf a citační etikou http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.htmlcze
dc.subjectkoroze, koroze v kyselých roztocích, korozivzdorné oceli, korozní zkouška, korozní úbytek, korozní rychlostcze
dc.subjectcorrosion, corrosion in acid solution, stainless steels, corrosion test, weight loss, corrosion rateeng
dc.titleKorozní odolnost korozivzdorných ocelí pro potravinářský průmyslcze
dc.titleThe corrosion resistance of stainless steel for food industryeng
dc.typebakalářská prácecze
dc.typebachelor thesiseng
dc.date.accepted2017-02-08
dc.contributor.refereeBrenner Otakar
theses.degree.disciplinebez oborucze
theses.degree.grantorústav strojírenské technologiecze
theses.degree.programmeTeoretický základ strojního inženýrstvícze


Soubory tohoto záznamu



Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam