Marketingový plán restaurace s cukrárnou
Marketing Plan of Restaurant with Cake Shop
dc.contributor.advisor | Joudalová Barbora | |
dc.contributor.author | Nováková Marie | |
dc.date.accessioned | 2016-06-22T19:34:29Z | |
dc.date.available | 2016-06-22T19:34:29Z | |
dc.date.issued | 2016-05-05 | |
dc.identifier | KOS-593779843005 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10467/65027 | |
dc.description.abstract | Tato diplomová práce se zabývá tvorbou marketingového plánu vybrané restaurace s cukrárnou, to je také spolu s návrhem vhodných marketingových opatření cílem textu. První část práce poskytuje teoretický základ v oblasti marketingu, marketingu služeb a samotného marketingového plánování. Praktická část se zabývá charakteristikou dané restaurace s cukrárnou, dále analýzami makroprostředí a mikroprostředí a především pak tvorbou marketingového mixu, na jehož základě jsou navržena marketingová opatření, pomocí kterých bude dosaženo definovaných cílů restaurace s cukrárnou. | cze |
dc.description.abstract | The thesis deals with marketing plan of chosen restaurant facility which provides also confectionery services. On the basis of this marketing plan, paper aims to propose the appropriate marketing measures. First part of the thesis offers a theoretical overview on marketing, marketing of services and marketing planning, in particular. The core of the analysis stands on characterizing the main features of the restaurant, analysing micro and macro environment and, furthermore, creation of proper marketing mix. This should serve as a basis for the formulation of marketing measures which the restaurant could adopt in aim to reach defined goals. | eng |
dc.language.iso | CZE | |
dc.publisher | České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum. | cze |
dc.publisher | Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre. | eng |
dc.rights | A university thesis is a work protected by the Copyright Act. Extracts, copies and transcripts of the thesis are allowed for personal use only and at one?s own expense. The use of thesis should be in compliance with the Copyright Act http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf and the citation ethics http://www.cvut.cz/sites/default/files/content/d1dc93cd-5894-4521-b799-c7e715d3c59e/cs/20160901-metodicky-pokyn-c-12009-o-dodrzovani-etickych-principu-pri-priprave-vysokoskolskych.pdf | eng |
dc.rights | Vysokoškolská závěrečná práce je dílo chráněné autorským zákonem. Je možné pořizovat z něj na své náklady a pro svoji osobní potřebu výpisy, opisy a rozmnoženiny. Jeho využití musí být v souladu s autorským zákonem http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf a citační etikou http://www.cvut.cz/sites/default/files/content/d1dc93cd-5894-4521-b799-c7e715d3c59e/cs/20160901-metodicky-pokyn-c-12009-o-dodrzovani-etickych-principu-pri-priprave-vysokoskolskych.pdf | cze |
dc.subject | Marketingový plán, marketing služeb, marketingový mix, analýza podle SWOT, restaurace s cukrárnou | cze |
dc.subject | Marketing plan, marketing of services, marketing mix, analysis based on SWOT, restaurant with cake shop | eng |
dc.title | Marketingový plán restaurace s cukrárnou | cze |
dc.title | Marketing Plan of Restaurant with Cake Shop | eng |
dc.type | diplomová práce | cze |
dc.type | master thesis | eng |
dc.date.accepted | 2016-06-06 | |
dc.contributor.referee | Cupal Libor | |
theses.degree.discipline | Projektové řízení inovací v podniku | cze |
theses.degree.grantor | 32116 | cze |
theses.degree.programme | Řízení rozvojových projektů | cze |
Soubory tohoto záznamu
Soubory | Velikost | Formát | Zobrazit |
---|---|---|---|
K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory. |
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
-
Diplomové práce - 32116 [933]