Zobrazit minimální záznam

Creating a Business Plan for a Catering Facility



dc.contributor.advisorPlzáková Lucie
dc.contributor.authorTomáš Junek
dc.date.accessioned2023-05-31T22:51:33Z
dc.date.available2023-05-31T22:51:33Z
dc.date.issued2023-05-31
dc.identifierKOS-1085735641705
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10467/108245
dc.description.abstractCílem bakalářské práce je sestavení podnikatelského plánu pro otevření restauračního zařízení na Praze 2, které se zabývá přípravou brunche a kávy. Samotná práce je podklad pro budoucí podnikání autora po dokončení studia. Teoretická část bakalářské práce vysvětluje pojmy potřebné k podnikání a popisuje strukturu podnikatelského plánu. V praktické části bakalářské práce je zhotoven konkrétní podnikatelský plán podle použité odborné literatury, průzkumů, výzkumů a analýz. V závěru práce je uvedeno, zda by byl podnik v případě založení udržitelný a jestli se podnikání autorovi vyplatí.cze
dc.description.abstractThe purpose of bachelor's thesis is elaboration of a business plan for opening a catering facility at Prague 2, which deals with preparation of brunch and coffee. This writing is a backround for future author's business after completing the studies. The theoretical part of the bachelor's thesis is explaining concepts needed for running a business and describing sctructure of the business plan. In the practical part of the bachelor's thesis is created a specific business plan according to professional literature, explorations, researches and analysis. At the end of the writing is stated if the company was in case of establishment sustainable and if it was worth creating.eng
dc.publisherČeské vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.cze
dc.publisherCzech Technical University in Prague. Computing and Information Centre.eng
dc.rightsA university thesis is a work protected by the Copyright Act. Extracts, copies and transcripts of the thesis are allowed for personal use only and at one?s own expense. The use of thesis should be in compliance with the Copyright Act http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf and the citation ethics http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.htmleng
dc.rightsVysokoškolská závěrečná práce je dílo chráněné autorským zákonem. Je možné pořizovat z něj na své náklady a pro svoji osobní potřebu výpisy, opisy a rozmnoženiny. Jeho využití musí být v souladu s autorským zákonem http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf a citační etikou http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.htmlcze
dc.subjectPodnikatelský pláncze
dc.subjectzakladatelský rozpočetcze
dc.subjectmarketingový pláncze
dc.subjectfinanční pláncze
dc.subjectstravovací zařízenícze
dc.subjecthostinská činnostcze
dc.subjectBusiness planeng
dc.subjectfounding budgeteng
dc.subjectmarketing planeng
dc.subjectfinancial planeng
dc.subjectcatering facilitieseng
dc.subjecthospitality serviceseng
dc.titleVytvoření podnikatelského plánu pro gastronomické zařízenícze
dc.titleCreating a Business Plan for a Catering Facilityeng
dc.typebakalářská prácecze
dc.typebachelor thesiseng
dc.contributor.refereeJílková Petra
theses.degree.grantorinstitut veřejné správy a regionálních studiícze
theses.degree.programmeEkonomika a managementcze


Soubory tohoto záznamu





Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam