ČVUT DSpace
  • Prohledat DSpace
  • English
  • Přihlásit se
  • English
  • English
Zobrazit záznam 
  •   ČVUT DSpace
  • České vysoké učení technické v Praze
  • Masarykův ústav vyšších studií
  • oddělení veřejné správy a regionálních studií
  • Bakalářské práce - 32165
  • Zobrazit záznam
  • České vysoké učení technické v Praze
  • Masarykův ústav vyšších studií
  • oddělení veřejné správy a regionálních studií
  • Bakalářské práce - 32165
  • Zobrazit záznam
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Vytvoření podnikatelského plánu pro gastronomické zařízení

Creating a Business Plan for a Catering Facility

Typ dokumentu
bakalářská práce
bachelor thesis
Autor
Tomáš Junek
Vedoucí práce
Plzáková Lucie
Oponent práce
Jílková Petra
Studijní program
Ekonomika a management
Instituce přidělující hodnost
institut veřejné správy a regionálních studií



Práva
A university thesis is a work protected by the Copyright Act. Extracts, copies and transcripts of the thesis are allowed for personal use only and at one?s own expense. The use of thesis should be in compliance with the Copyright Act http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf and the citation ethics http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.html
Vysokoškolská závěrečná práce je dílo chráněné autorským zákonem. Je možné pořizovat z něj na své náklady a pro svoji osobní potřebu výpisy, opisy a rozmnoženiny. Jeho využití musí být v souladu s autorským zákonem http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf a citační etikou http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.html
Metadata
Zobrazit celý záznam
Abstrakt
Cílem bakalářské práce je sestavení podnikatelského plánu pro otevření restauračního zařízení na Praze 2, které se zabývá přípravou brunche a kávy. Samotná práce je podklad pro budoucí podnikání autora po dokončení studia. Teoretická část bakalářské práce vysvětluje pojmy potřebné k podnikání a popisuje strukturu podnikatelského plánu. V praktické části bakalářské práce je zhotoven konkrétní podnikatelský plán podle použité odborné literatury, průzkumů, výzkumů a analýz. V závěru práce je uvedeno, zda by byl podnik v případě založení udržitelný a jestli se podnikání autorovi vyplatí.
 
The purpose of bachelor's thesis is elaboration of a business plan for opening a catering facility at Prague 2, which deals with preparation of brunch and coffee. This writing is a backround for future author's business after completing the studies. The theoretical part of the bachelor's thesis is explaining concepts needed for running a business and describing sctructure of the business plan. In the practical part of the bachelor's thesis is created a specific business plan according to professional literature, explorations, researches and analysis. At the end of the writing is stated if the company was in case of establishment sustainable and if it was worth creating.
 
URI
http://hdl.handle.net/10467/108245
Zobrazit/otevřít
PRILOHA (352.1Kb)
POSUDEK (197.6Kb)
POSUDEK (625.5Kb)
PLNY_TEXT (1006.Kb)
Kolekce
  • Bakalářské práce - 32165 [73]

České vysoké učení technické v Praze copyright © 2016 

DSpace software copyright © 2002-2016  Duraspace

Kontaktujte nás | Vyjádření názoru
Theme by 
@mire NV
 

 

Užitečné odkazy

ČVUT v PrazeÚstřední knihovna ČVUTO digitální knihovně ČVUTInformační zdrojePodpora studiaPodpora publikování

Procházet

Vše v DSpaceKomunity a kolekceDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slovaTato kolekceDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slova

Můj účet

Přihlásit se

České vysoké učení technické v Praze copyright © 2016 

DSpace software copyright © 2002-2016  Duraspace

Kontaktujte nás | Vyjádření názoru
Theme by 
@mire NV