ČVUT DSpace
  • Prohledat DSpace
  • English
  • Přihlásit se
  • English
  • English
Zobrazit záznam 
  •   ČVUT DSpace
  • České vysoké učení technické v Praze
  • Fakulta strojní
  • ústav procesní a zpracovatelské techniky
  • Bakalářské práce - 12118
  • Zobrazit záznam
  • České vysoké učení technické v Praze
  • Fakulta strojní
  • ústav procesní a zpracovatelské techniky
  • Bakalářské práce - 12118
  • Zobrazit záznam
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Transportní vlastnosti kolagenu

Transport properties of collagen

Typ dokumentu
bakalářská práce
bachelor thesis
Autor
Stoklas David
Vedoucí práce
Skočilas Jan
Oponent práce
Štancl Jaromír
Studijní obor
bez oboru
Studijní program
Teoretický základ strojního inženýrství
Instituce přidělující hodnost
ústav procesní a zpracovatelské techniky



Práva
A university thesis is a work protected by the Copyright Act. Extracts, copies and transcripts of the thesis are allowed for personal use only and at one?s own expense. The use of thesis should be in compliance with the Copyright Act http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf and the citation ethics http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.html
Vysokoškolská závěrečná práce je dílo chráněné autorským zákonem. Je možné pořizovat z něj na své náklady a pro svoji osobní potřebu výpisy, opisy a rozmnoženiny. Jeho využití musí být v souladu s autorským zákonem http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf a citační etikou http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.html
Metadata
Zobrazit celý záznam
Abstrakt
Práce se zabývá vlastnostmi kolagenní hmoty. Řeší její strukturu, fyzikální vlastnosti a v prvé řadě její reologické vlastnosti. Zjištěné parametry jsou použity pro výpočet tlakové ztráty v potrubí. Následně je pro zadané hodnoty navrženo vhodné čerpadlo, které zajistí požadované čerpací parametry. Při konstrukci jsou brány v potaz obecné požadavky pro použití v potravinářském průmyslu.
 
This work describes properties of collagen. It describes its structure, physical properties and mainly its rheological properties. This informations is then used for calculation of pressure loss in pipe system. This value allows us to design appropiate pump, which provides required pumping parametres. The requirements for use in the food industry are considered during contruction design.
 
URI
http://hdl.handle.net/10467/77401
Zobrazit/otevřít
PLNY_TEXT (1.891Mb)
PRILOHA (172.1Kb)
PRILOHA (52.96Kb)
POSUDEK (323.9Kb)
POSUDEK (272.7Kb)
Kolekce
  • Bakalářské práce - 12118 [142]

České vysoké učení technické v Praze copyright © 2016 

DSpace software copyright © 2002-2016  Duraspace

Kontaktujte nás | Vyjádření názoru
Theme by 
@mire NV
 

 

Užitečné odkazy

ČVUT v PrazeÚstřední knihovna ČVUTO digitální knihovně ČVUTInformační zdrojePodpora studiaPodpora publikování

Procházet

Vše v DSpaceKomunity a kolekceDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slovaTato kolekceDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slova

Můj účet

Přihlásit se

České vysoké učení technické v Praze copyright © 2016 

DSpace software copyright © 2002-2016  Duraspace

Kontaktujte nás | Vyjádření názoru
Theme by 
@mire NV