Měření obsahu alkoholu v procesu fermentace
Alcohol content measurement within the fermentation process
dc.contributor.advisor | Novák Jiří | |
dc.contributor.author | Goldman Gil | |
dc.date.accessioned | 2018-06-19T21:54:13Z | |
dc.date.available | 2018-06-19T21:54:13Z | |
dc.date.issued | 2018-06-12 | |
dc.identifier | KOS-593779557805 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10467/76675 | |
dc.description.abstract | V této práci budu prozkoumávat moderní metody měření postupu fermentačních procesů v mikropivovaru. Dále budu implementovat a testovat automatické řešení na monitorování postupné akumulace ethanolu během procesu fermentace piva. | cze |
dc.description.abstract | This dissertation surveys the current methods of measuring the progression of micro-brewed beer fermentation processes. In addition, it describes the automatic solution I implemented to monitor the gradual accumulation of ethanol in the process of beer fermentation. | eng |
dc.language.iso | ENG | |
dc.publisher | České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum. | cze |
dc.publisher | Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre. | eng |
dc.rights | A university thesis is a work protected by the Copyright Act. Extracts, copies and transcripts of the thesis are allowed for personal use only and at one?s own expense. The use of thesis should be in compliance with the Copyright Act http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf and the citation ethics http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.html | eng |
dc.rights | Vysokoškolská závěrečná práce je dílo chráněné autorským zákonem. Je možné pořizovat z něj na své náklady a pro svoji osobní potřebu výpisy, opisy a rozmnoženiny. Jeho využití musí být v souladu s autorským zákonem http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf a citační etikou http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.html | cze |
dc.subject | Fermentace,Ethanol,Automatizace,Měření | cze |
dc.subject | Fermentation,Ethanol,Automation,Measurement | eng |
dc.title | Měření obsahu alkoholu v procesu fermentace | cze |
dc.title | Alcohol content measurement within the fermentation process | eng |
dc.type | bakalářská práce | cze |
dc.type | bachelor thesis | eng |
dc.date.accepted | ||
dc.contributor.referee | Vondraš Jan | |
theses.degree.discipline | Systémy a řízení | cze |
theses.degree.grantor | katedra řídicí techniky | cze |
theses.degree.programme | Kybernetika a robotika | cze |
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
-
Bakalářské práce - 13135 [476]