Měření obsahu alkoholu v procesu fermentace
Alcohol content measurement within the fermentation process
Typ dokumentu
bakalářská prácebachelor thesis
Autor
Goldman Gil
Vedoucí práce
Novák Jiří
Oponent práce
Vondraš Jan
Studijní obor
Systémy a řízeníStudijní program
Kybernetika a robotikaInstituce přidělující hodnost
katedra řídicí technikyPráva
A university thesis is a work protected by the Copyright Act. Extracts, copies and transcripts of the thesis are allowed for personal use only and at one?s own expense. The use of thesis should be in compliance with the Copyright Act http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf and the citation ethics http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.htmlVysokoškolská závěrečná práce je dílo chráněné autorským zákonem. Je možné pořizovat z něj na své náklady a pro svoji osobní potřebu výpisy, opisy a rozmnoženiny. Jeho využití musí být v souladu s autorským zákonem http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf a citační etikou http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.html
Metadata
Zobrazit celý záznamAbstrakt
V této práci budu prozkoumávat moderní metody měření postupu fermentačních procesů v mikropivovaru. Dále budu implementovat a testovat automatické řešení na monitorování postupné akumulace ethanolu během procesu fermentace piva. This dissertation surveys the current methods of measuring the progression of micro-brewed beer fermentation processes. In addition, it describes the automatic solution I implemented to monitor the gradual accumulation of ethanol in the process of beer fermentation.
Kolekce
- Bakalářské práce - 13135 [476]