Zobrazit minimální záznam

Adaptation Program for Employees in Gastronomic Company



dc.contributor.advisorŠimonová Klára
dc.contributor.authorHrubeš Filip
dc.date.accessioned2017-06-07T16:03:34Z
dc.date.available2017-06-07T16:03:34Z
dc.date.issued2017-05-03
dc.identifierKOS-593779606605
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10467/69759
dc.description.abstractObsahem bakalářské práce je téma orientace a adaptace nového pracovníka v organizaci. V teoretické části jsou popsány principy personální práce, přijímání pracovníků, oblasti procesu orientace, proces adaptace a též oblasti, na které se adaptační proces zaměřuje. Dále jsou v teoretické části nastíněny způsoby vzdělávání pracovníků na pracovišti, a též i způsoby vyhodnocování vzdělávacích procesů. Následně se získané poznatky z teoretické části prolínají do praktické části bakalářské práce, která je zaměřena na proces adaptace a orientace nového pracovníka společnosti XY působící v gastronomickém odvětví.cze
dc.description.abstractThe Bachelor thesis deals with the topic of orientation and adaptation of a new employee in a company. Theoretical part describes principles of human resource management, recruitment, process of orientation, process of adaptation as well as parts of new employee adaptation. The theoretical part also describes workplace education of employees. Then the gained knowledge are used in the practical part of the Bachelor Thesis focused on orientation and adaptation of new employee in gastronomic company XY.eng
dc.language.isoCZE
dc.publisherČeské vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.cze
dc.publisherCzech Technical University in Prague. Computing and Information Centre.eng
dc.rightsA university thesis is a work protected by the Copyright Act. Extracts, copies and transcripts of the thesis are allowed for personal use only and at one?s own expense. The use of thesis should be in compliance with the Copyright Act http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf and the citation ethics http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.htmleng
dc.rightsVysokoškolská závěrečná práce je dílo chráněné autorským zákonem. Je možné pořizovat z něj na své náklady a pro svoji osobní potřebu výpisy, opisy a rozmnoženiny. Jeho využití musí být v souladu s autorským zákonem http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf a citační etikou http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.htmlcze
dc.subjectŘízení lidských zdrojů, personální činnosti, orientace, adaptace, vzdělávání na pracovišti.cze
dc.subjectHuman ressource management, Human ressource management activities, Orientation, Adaptation, Workplace educationeng
dc.titleAdaptační program zaměstnanců v gastronomickém podnikucze
dc.titleAdaptation Program for Employees in Gastronomic Companyeng
dc.typebakalářská prácecze
dc.typebachelor thesiseng
dc.date.accepted
dc.contributor.refereeŠkorňová Eva
theses.degree.disciplinePersonální management v průmyslových podnicíchcze
theses.degree.grantoroddělení ekonomických studiícze
theses.degree.programmeEkonomika a managementcze


Soubory tohoto záznamu





Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam