Adaptační program zaměstnanců v gastronomickém podniku
Adaptation Program for Employees in Gastronomic Company
Typ dokumentu
bakalářská prácebachelor thesis
Autor
Hrubeš Filip
Vedoucí práce
Šimonová Klára
Oponent práce
Škorňová Eva
Studijní obor
Personální management v průmyslových podnicíchStudijní program
Ekonomika a managementInstituce přidělující hodnost
oddělení ekonomických studiíPráva
A university thesis is a work protected by the Copyright Act. Extracts, copies and transcripts of the thesis are allowed for personal use only and at one?s own expense. The use of thesis should be in compliance with the Copyright Act http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf and the citation ethics http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.htmlVysokoškolská závěrečná práce je dílo chráněné autorským zákonem. Je možné pořizovat z něj na své náklady a pro svoji osobní potřebu výpisy, opisy a rozmnoženiny. Jeho využití musí být v souladu s autorským zákonem http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf a citační etikou http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.html
Metadata
Zobrazit celý záznamAbstrakt
Obsahem bakalářské práce je téma orientace a adaptace nového pracovníka v organizaci. V teoretické části jsou popsány principy personální práce, přijímání pracovníků, oblasti procesu orientace, proces adaptace a též oblasti, na které se adaptační proces zaměřuje. Dále jsou v teoretické části nastíněny způsoby vzdělávání pracovníků na pracovišti, a též i způsoby vyhodnocování vzdělávacích procesů. Následně se získané poznatky z teoretické části prolínají do praktické části bakalářské práce, která je zaměřena na proces adaptace a orientace nového pracovníka společnosti XY působící v gastronomickém odvětví. The Bachelor thesis deals with the topic of orientation and adaptation of a new employee in a company. Theoretical part describes principles of human resource management, recruitment, process of orientation, process of adaptation as well as parts of new employee adaptation. The theoretical part also describes workplace education of employees. Then the gained knowledge are used in the practical part of the Bachelor Thesis focused on orientation and adaptation of new employee in gastronomic company XY.
Kolekce
- Bakalářské práce - 32163 [623]