Zobrazit minimální záznam

The Structural Design of Horizontal Bakery Mixer



dc.contributor.advisorBerka Ondřej
dc.contributor.authorKrejčí Petr
dc.date.accessioned2016-05-13T08:20:09Z
dc.date.available2016-05-13T08:20:09Z
dc.date.issued2015-06-15
dc.identifierKOS-532798216405
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10467/63311
dc.description.abstractDiplomová práce se zabývá konstrukčním návrhem a podrobným popisem horizontálního pekařského stroje sloužícího k hnětení velmi tuhých těst. Cílem práce je navrhnout konkurenceschopný, vysokoživotnostní stroj s vysokou úrovní sanitace. Úvodní část práce se zabývá popisem již existujícího stroje, který je v rámci diplomové práce inovován. Dále práce popisuje návrh konstrukce včetně výpočtů a použitých dílců.cze
dc.description.abstractThis thesis deals with structural design and description of Horizontal Bakery Mixer that is used for kneading tough dough. The aim is to design a heavy duty, sanitary and competitive machine. The first part includes description of the old machine that is innovated. Next parts describes design and calculation of the new machine.eng
dc.language.isoCZE
dc.publisherČeské vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.cze
dc.publisherCzech Technical University in Prague. Computing and Information Centre.eng
dc.rightsA university thesis is a work protected by the Copyright Act. Extracts, copies and transcripts of the thesis are allowed for personal use only and at one?s own expense. The use of thesis should be in compliance with the Copyright Act http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf and the citation ethics http://www.cvut.cz/sites/default/files/content/d1dc93cd-5894-4521-b799-c7e715d3c59e/cs/20160901-metodicky-pokyn-c-12009-o-dodrzovani-etickych-principu-pri-priprave-vysokoskolskych.pdfeng
dc.rightsVysokoškolská závěrečná práce je dílo chráněné autorským zákonem. Je možné pořizovat z něj na své náklady a pro svoji osobní potřebu výpisy, opisy a rozmnoženiny. Jeho využití musí být v souladu s autorským zákonem http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf a citační etikou http://www.cvut.cz/sites/default/files/content/d1dc93cd-5894-4521-b799-c7e715d3c59e/cs/20160901-metodicky-pokyn-c-12009-o-dodrzovani-etickych-principu-pri-priprave-vysokoskolskych.pdfcze
dc.subjectPekařský stroj, hnětací stroj, open framecze
dc.subjectBakery Machine, Knead Machine, open frameeng
dc.titleNávrh konstrukce horizontálního pekařského hnětačecze
dc.titleThe Structural Design of Horizontal Bakery Mixereng
dc.typediplomová prácecze
dc.typemaster thesiseng
dc.date.accepted2015-09-01
dc.contributor.refereeČešpíro Zdeněk
theses.degree.disciplineDopravní, letadlová a transportní technikacze
theses.degree.grantorústav konstruování a částí strojůcze
theses.degree.programmeStrojní inženýrstvícze


Soubory tohoto záznamu









Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam