• DVBGrabber - systém pro streamování a zaznamenávání televizního vysílání pro osobní použití 

      Autor: Makovec Marek; Vedoucí práce: Sedláček David; Oponent práce: Votava Ondřej
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2017-05-26)
      Tato práce se zabývá systémem pro šíření televizní signálu DVB-T do lokální sítě a následně možností tento audiovizuální obsah ukládat pro pozdější přehrání.
    • Knihovna pro aplikace typu virtuální naučné stezky na iOS 

      Autor: Rychlovský Jiří; Vedoucí práce: Sedláček David; Oponent práce: Mach Jaroslav
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2017-05-24)
      Tato diplomová práce pojednává o tvorbě a následném použití knihovny sloužící pro tvorbu aplikací typu naučné stezky na operačním systému iOS. Nejprve je popsána analýza již existujícího řešení pro Android systémy. Práce ...
    • Multiplatformní knihovna pro výukové aplikace 

      Autor: Veselý Josef; Vedoucí práce: Sedláček David; Oponent práce: Kouba Zdeněk
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2017-05-24)
      Tato diplomová práce nejprve analyzuje existující knihovnu pro tvorbu výukových aplikací pro tablety s operačním systémem Android pro potřeby její následné reimplementace v multiplatformním prostředí. Následuje analýza ...
    • Odhad 3D mapy z jednoho RGB obrazu 

      Autor: Račinský Matěj; Vedoucí práce: Zimmermann Karel; Oponent práce: Sedláček David
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2018-06-05)
      Tato práce se zabývá využitím virtuálních světů z počítačových her jakožto zdroje dat pro strojové učení, a odhadem voxelové mapy z jednoho RGB obrázku za pomoci hlubokého učení. Tato práce zahrnuje skripty pro napojení ...
    • Řídící systém pro multiprojekci 

      Autor: Ondřej Trojan; Vedoucí práce: Sedláček David; Oponent práce: Kortán Josef
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-16)
      Tato práce popisuje návrh a vývoj multiprojekčního řídicího systému postaveného na provedené analýze a výzkumu. Příkladem použití takového systému je výzkumně orientovaná vzdělávací prezentace s cíleným publikem, konkrétně ...