• Hodnocení investičního projektu vývojového a výzkumného centra 

      Autor: Michal Matějka; Vedoucí práce: Uličná Štěpánka; Oponent práce: Šedivý Otomar
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-08-28)
      Cílem bakalářské práce je analýza postupů využívaných při hodnocení efektivnosti investičního projektu v reálně existujícím podniku v oblasti vývoje a výzkumu v automobilovém průmyslu. V úvodní teoretické části práce jsou ...
    • Technicko - ekonomická studie implementace průmyslového robota v praxi 

      Autor: Tereza Jančová; Vedoucí práce: Stieberová Barbora; Oponent práce: Uhlík Filip
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-08-26)
      Tématem práce je robotizace v rámci digitalizace průmyslového podniku. Transformace na digitální podnik se stává trendem a výzvou dnešní doby. Tato bakalářská práce shrnuje aktuální situaci v České republice v kontextu ...
    • Technicko-ekonomická studie realizace vybraného investičního projektu v podniku CZ LOKO 

      Autor: Jan Prouza; Vedoucí práce: Freiberg František; Oponent práce: Bulička Bedřich
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-09-02)
      Bakalářská práce se zabývá hodnocením konkrétního investičního projektu podniku CZ LOKO. V práci je investiční projekt popsán a vyhodnocen dle vybraných metodik.
    • Tvorba podnikatelského plánu podniku Kovokol, s.r.o. 

      Autor: Lucia Fellnerová; Vedoucí práce: Beran Theodor; Oponent práce: Krejča Radomír
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-09-04)
      Tato bakalářská práce se zabývá plánovací, rozpočtovou a analytickou činností v souvislosti s investiční aktivitou podniku. Úkolem bylo popsat zásady plánování a rozpočtování v podniku, stanovit požadavky a náležitosti ...