• Senzory v robotizovaném svařování 

      Autor: Jaroslav Kus; Vedoucí práce: Kovanda Karel; Oponent práce: Pantůček Marek
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-08-22)
      Hlavním předmětem diplomové práce jsou typy, principy a využití senzorů v robotizovaném svařování. V práci jsou popsány základní pojmy robotiky, ukázky konstrukcí robotů a nové trendy v oboru robotizovaného svařování. Dále ...
    • Senzory v robotizovaném svařování 

      Autor: Jan Kroupa; Vedoucí práce: Kovanda Karel; Oponent práce: Pantůček Marek
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-08-21)
      Hlavním tématem bakalářské práce jsou druhy senzorických systémů a jejich principy a využití při robotizovaném svařování. Jsou zde uvedeny typy robotů a metody svařování vhodné pro robotizaci. Praktická část se zaměřuje ...
    • Systémy TAST a Multipass pro vícevrstvé robotizovaném svařování 

      Autor: Jiří Resl; Vedoucí práce: Kovanda Karel; Oponent práce: Pantůček Marek
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-09-03)
      Bakalářská práce v první části mapuje současný výrobní program společnosti FANUC v oblasti svařovacích robotů. V krátkosti jsou shrnuty obecné poznatky o senzorech používaných v robotizovaném svařování. Práce se podrobně ...