Prohlížení Bakalářské práce - 12118 dle předmětu "food industry"
Zobrazují se záznamy 1-2 z 2
-
Nové technologie uchovávání potravin – studená plazma
; Vedoucí práce: Skočilas Jan; Oponent práce: Hoffman Pavel
(České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-24)Práce je zaměřena na teoretickou rešerši nových potravinářských technologií pro zlepšení trvanlivosti potraviny. Dále pak obsahuje koncepční návrh výrobní linky s využitím zdroje studené plazmy. Návrh je doplněn výpočtem ... -
Výroba a zpracování nanoprášků pro potravinářský průmysl
; Vedoucí práce: Skočilas Jan; Oponent práce: Štancl Jaromír
(České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-08-26)Tato práce se zaměřuje na výrobu nanoprášků a jejich využití v potravinářském průmyslu. Jsou zde popsány způsoby výroby nanoprášků a jejich možné použití v potravinářském, či farmaceutickém průmyslu. Druhá část je zaměřena ...