Prohlížení katedra technických zařízení budov dle předmětu "restaurant"
Zobrazují se záznamy 1-8 z 8
-
Návrh vzduchotechniky restaurace s využití BIM nástrojů
; Vedoucí práce: Veverková Zuzana; Oponent práce: Vávra Petr
(České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-02-14)Práce se zabývá návrhem větrání restaurace s využitím informačním modelem budovy (BIM). V rámci práce je zpracována aplikace Revit ve spolupráci s software a pluginy od různých dodavatelů zařízeni vzduchotechniky. Cílem ... -
Systém větrání pro rekonstrukci hotelu
; Vedoucí práce: Urban Miroslav; Oponent práce: Adamovský Daniel
(České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-20)Tématem této bakalářské práce je návrh systém větrání pro tři provozní části hotelu. Jedná se pokoje pro hosty, hotelovou kuchyň a hotelovou restaurace. Práce je rozdělená na dvě části. V textové části jsou představeny ... -
Větrání administrativně-obchodního centra
; Vedoucí práce: Kabele Karel; Oponent práce: Miškovský Petr
(České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-02-10)Tato diplomová práce se zabývá větráním administrativně-obchodního centra v Praze – Vršovicích a je rozdělena do dvou částí. První část – koncept TZB daného objektu, dokumentovaná průvodní zprávou a blokovým schématem. ... -
Větrání hotelu s restaurací
; Vedoucí práce: Mazanec Vojtěch; Oponent práce: Adamovský Daniel
(České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-28)Tato bakalářská práce se zabývá návrhem systému větrání pro hotel s restaurací. V první části jsou sepsány požadavky na větrání a rešerše současně využívaných systémů, která slouží jako podklad pro návrh větrání. V druhé ... -
Větrání samoobslužné restaurace
; Vedoucí práce: Veverková Zuzana; Oponent práce: Adamovský Daniel
(České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-25)Tato bakalářská práce se zabývá návrhem samoobslužné restaurace a jejího větrání. V teoretické části se seznámíme s oborem projektování gastro kuchyní, nalezneme zde zásady navrhování, popis technologií a zařízení, kterými ... -
Vytápění a chlazení penzionu s restaurací
; Vedoucí práce: Kabele Karel; Oponent práce: Vágnerová Dana
(České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-21)Hlavní náplní této diplomové práce je návrh vytápění a chlazení penzionu s restaurací. Cílem je navržení celého systému vytápění a chlazení zvoleného objektu a vypracování studie na tuto problematiku. Práce je rozdělena ... -
Vytápění, větrání a chlazení minipivovaru s restaurací
; Vedoucí práce: Veverková Zuzana; Oponent práce: Vávra Petr
(České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-30)Diplomová práce se zabývá návrhem projektu vytápění a vzduchotechniky v objektu minipivovaru s přidruženou restaurací. Konceptuálně jsou navrhnuty i možnosti chlazení ve zmíněné budově. Jsou zjištěny okrajové podmínky pro ... -
Vzduchotechnický systém hotelu
; Vedoucí práce: Adamovský Daniel; Oponent práce: Hlaváček Ondřej
(České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-26)Cílem diplomové práce je zpracovat projekt vzduchotechniky hotelu. Je řešené větrání vstupních prostorů, restaurace s kuchyní a její zázemí, podzemních garáží, hotelového welness centra a lůžkové části. Dokumentace je ...