ČVUT DSpace
  • Prohledat DSpace
  • English
  • Přihlásit se
  • English
  • English
Zobrazit záznam 
  •   ČVUT DSpace
  • České vysoké učení technické v Praze
  • Fakulta stavební
  • katedra technických zařízení budov
  • Bakalářské práce - 11125
  • Zobrazit záznam
  • České vysoké učení technické v Praze
  • Fakulta stavební
  • katedra technických zařízení budov
  • Bakalářské práce - 11125
  • Zobrazit záznam
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Větrání samoobslužné restaurace

Ventilation of a Self-Service Restaurant

Typ dokumentu
bakalářská práce
bachelor thesis
Autor
Veronika Koldová
Vedoucí práce
Veverková Zuzana
Oponent práce
Adamovský Daniel
Studijní obor
Konstrukce pozemních staveb
Studijní program
Stavební inženýrství
Instituce přidělující hodnost
katedra technických zařízení budov



Práva
A university thesis is a work protected by the Copyright Act. Extracts, copies and transcripts of the thesis are allowed for personal use only and at one?s own expense. The use of thesis should be in compliance with the Copyright Act http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf and the citation ethics http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.html
Vysokoškolská závěrečná práce je dílo chráněné autorským zákonem. Je možné pořizovat z něj na své náklady a pro svoji osobní potřebu výpisy, opisy a rozmnoženiny. Jeho využití musí být v souladu s autorským zákonem http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf a citační etikou http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.html
Metadata
Zobrazit celý záznam
Abstrakt
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem samoobslužné restaurace a jejího větrání. V teoretické části se seznámíme s oborem projektování gastro kuchyní, nalezneme zde zásady navrhování, popis technologií a zařízení, kterými jsou kuchyně vybaveny. Dále navrhneme dispoziční řešení kuchyně a vypracujeme soupis použitých zařízení. Navazující praktická část se bude zabývat větráním celého objektu restaurace.
 
This bachelor thesis deals with the design of self-service restaurant and its ventilation. In the theoretical part we will get acquainted with this topic. We will get familiar with the principles of design and also with the description of technologies and facilities that the kitchens are equipped with. Then we will design a kitchen disposition with a list of used equipment. The practical part will deal with a ventilation of the whole building.
 
URI
http://hdl.handle.net/10467/83939
Zobrazit/otevřít
PLNY_TEXT (2.703Mb)
PRILOHA (921.3Kb)
PRILOHA (436.6Kb)
PRILOHA (462.2Kb)
PRILOHA (290.7Kb)
PRILOHA (487.3Kb)
PRILOHA (559.8Kb)
PRILOHA (393.5Kb)
PRILOHA (413.0Kb)
PRILOHA (413.6Kb)
PRILOHA (404.6Kb)
PRILOHA (7.468Mb)
POSUDEK (228.6Kb)
POSUDEK (224.3Kb)
Kolekce
  • Bakalářské práce - 11125 [369]

České vysoké učení technické v Praze copyright © 2016 

DSpace software copyright © 2002-2016  Duraspace

Kontaktujte nás | Vyjádření názoru
Theme by 
@mire NV
 

 

Užitečné odkazy

ČVUT v PrazeÚstřední knihovna ČVUTO digitální knihovně ČVUTInformační zdrojePodpora studiaPodpora publikování

Procházet

Vše v DSpaceKomunity a kolekceDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slovaTato kolekceDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slova

Můj účet

Přihlásit se

České vysoké učení technické v Praze copyright © 2016 

DSpace software copyright © 2002-2016  Duraspace

Kontaktujte nás | Vyjádření názoru
Theme by 
@mire NV