ČVUT DSpace
  • Prohledat DSpace
  • English
  • Přihlásit se
  • English
  • English
Zobrazit záznam 
  •   ČVUT DSpace
  • České vysoké učení technické v Praze
  • Fakulta stavební
  • katedra technických zařízení budov
  • Bakalářské práce - 11125
  • Zobrazit záznam
  • České vysoké učení technické v Praze
  • Fakulta stavební
  • katedra technických zařízení budov
  • Bakalářské práce - 11125
  • Zobrazit záznam
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Větrání hotelu s restaurací

Ventilation of the Hotel Building with a Restaurant

Typ dokumentu
bakalářská práce
bachelor thesis
Autor
Daniel Horyna
Vedoucí práce
Mazanec Vojtěch
Oponent práce
Adamovský Daniel
Studijní obor
Konstrukce pozemních staveb
Studijní program
Stavební inženýrství
Instituce přidělující hodnost
katedra technických zařízení budov
Obhájeno
2023-06-28



Práva
A university thesis is a work protected by the Copyright Act. Extracts, copies and transcripts of the thesis are allowed for personal use only and at one?s own expense. The use of thesis should be in compliance with the Copyright Act http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf and the citation ethics http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.html
Vysokoškolská závěrečná práce je dílo chráněné autorským zákonem. Je možné pořizovat z něj na své náklady a pro svoji osobní potřebu výpisy, opisy a rozmnoženiny. Jeho využití musí být v souladu s autorským zákonem http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf a citační etikou http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.html
Metadata
Zobrazit celý záznam
Abstrakt
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem systému větrání pro hotel s restaurací. V první části jsou sepsány požadavky na větrání a rešerše současně využívaných systémů, která slouží jako podklad pro návrh větrání. V druhé části je zpracován samotný projekt vzduchotechniky obsahující výkresovou dokumentaci a technickou zprávu s výpočty.
 
This bachelor's thesis deals with the design of a ventilation systém in a hotel with restaurant. The first part includes a research section of ventilation requirements, an overview of currently used systems, it serves as a basis for the ventilation design. The second part consists of the air conditioning project, including drawing documentation and a technical report with calculations.
 
URI
http://hdl.handle.net/10467/110572
Zobrazit/otevřít
PLNY_TEXT (1.052Mb)
PRILOHA (2.042Mb)
PRILOHA (916.2Kb)
PRILOHA (12.17Mb)
POSUDEK (873.9Kb)
POSUDEK (200.4Kb)
Kolekce
  • Bakalářské práce - 11125 [369]

České vysoké učení technické v Praze copyright © 2016 

DSpace software copyright © 2002-2016  Duraspace

Kontaktujte nás | Vyjádření názoru
Theme by 
@mire NV
 

 

Užitečné odkazy

ČVUT v PrazeÚstřední knihovna ČVUTO digitální knihovně ČVUTInformační zdrojePodpora studiaPodpora publikování

Procházet

Vše v DSpaceKomunity a kolekceDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slovaTato kolekceDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slova

Můj účet

Přihlásit se

České vysoké učení technické v Praze copyright © 2016 

DSpace software copyright © 2002-2016  Duraspace

Kontaktujte nás | Vyjádření názoru
Theme by 
@mire NV