• Návrh vzduchotechniky restaurace s využití BIM nástrojů 

      Autor: Nataliia Takki; Vedoucí práce: Veverková Zuzana; Oponent práce: Vávra Petr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-02-14)
      Práce se zabývá návrhem větrání restaurace s využitím informačním modelem budovy (BIM). V rámci práce je zpracována aplikace Revit ve spolupráci s software a pluginy od různých dodavatelů zařízeni vzduchotechniky. Cílem ...
    • Systém větrání pro rekonstrukci hotelu 

      Autor: Jaroslav Vich; Vedoucí práce: Urban Miroslav; Oponent práce: Adamovský Daniel
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-20)
      Tématem této bakalářské práce je návrh systém větrání pro tři provozní části hotelu. Jedná se pokoje pro hosty, hotelovou kuchyň a hotelovou restaurace. Práce je rozdělená na dvě části. V textové části jsou představeny ...
    • Větrání administrativně-obchodního centra 

      Autor: Sabina Horáková; Vedoucí práce: Kabele Karel; Oponent práce: Miškovský Petr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-02-10)
      Tato diplomová práce se zabývá větráním administrativně-obchodního centra v Praze – Vršovicích a je rozdělena do dvou částí. První část – koncept TZB daného objektu, dokumentovaná průvodní zprávou a blokovým schématem. ...
    • Větrání hotelu s restaurací 

      Autor: Daniel Horyna; Vedoucí práce: Mazanec Vojtěch; Oponent práce: Adamovský Daniel
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-28)
      Tato bakalářská práce se zabývá návrhem systému větrání pro hotel s restaurací. V první části jsou sepsány požadavky na větrání a rešerše současně využívaných systémů, která slouží jako podklad pro návrh větrání. V druhé ...
    • Větrání samoobslužné restaurace 

      Autor: Veronika Koldová; Vedoucí práce: Veverková Zuzana; Oponent práce: Adamovský Daniel
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-25)
      Tato bakalářská práce se zabývá návrhem samoobslužné restaurace a jejího větrání. V teoretické části se seznámíme s oborem projektování gastro kuchyní, nalezneme zde zásady navrhování, popis technologií a zařízení, kterými ...
    • Vytápění a chlazení penzionu s restaurací 

      Autor: Petr Kvasnica; Vedoucí práce: Kabele Karel; Oponent práce: Vágnerová Dana
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-21)
      Hlavní náplní této diplomové práce je návrh vytápění a chlazení penzionu s restaurací. Cílem je navržení celého systému vytápění a chlazení zvoleného objektu a vypracování studie na tuto problematiku. Práce je rozdělena ...
    • Vytápění, větrání a chlazení minipivovaru s restaurací 

      Autor: Adam Cink; Vedoucí práce: Veverková Zuzana; Oponent práce: Vávra Petr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-30)
      Diplomová práce se zabývá návrhem projektu vytápění a vzduchotechniky v objektu minipivovaru s přidruženou restaurací. Konceptuálně jsou navrhnuty i možnosti chlazení ve zmíněné budově. Jsou zjištěny okrajové podmínky pro ...
    • Vzduchotechnický systém hotelu 

      Autor: Ivan Sabol; Vedoucí práce: Adamovský Daniel; Oponent práce: Hlaváček Ondřej
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-26)
      Cílem diplomové práce je zpracovat projekt vzduchotechniky hotelu. Je řešené větrání vstupních prostorů, restaurace s kuchyní a její zázemí, podzemních garáží, hotelového welness centra a lůžkové části. Dokumentace je ...