• Administratívna budova a skladová hala, Praha - Hostivař 

      Autor: Alica Sroková; Vedoucí práce: Fiala Ctislav; Oponent práce: Handlíř Miroslav
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-30)
      Téma práce: Administratívna budova a skladová hala, Praha – Hostivař Predmetom predloženej bakalárskej práce je spracovanie dielčej časti projektu administratívnej budovy a skladovej haly vo forme dokumentácie pre stavebné ...
    • Bytový dům Klatovy 

      Autor: Aneta Faloutová; Vedoucí práce: Hanzalová Lenka; Oponent práce: Paroubková Jitka
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-27)
      Cílem bakalářské práce je navrhnout bytový dům umístěný v Klatovech a současně využít nástrojů BIM. Práce se zabývá návrhem stavební části, částečně se věnuje i části konstrukční a části TZB. Pro část stavební a TZB bylo ...
    • Požární řešení Galerie Chotkova zatáčka 

      Autor: Karel Treu; Vedoucí práce: Pokorný Marek; Oponent práce: Baičev Matěj
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-23)
      Bakalářská práce se zabývá stavební revizí a požárním řešením Galerie Chotkova zatáčka v Praze 1 Malá strana a navazuje na architektonicko-stavební řešení, které je výsledkem ročníkové práce studentského ateliéru ATV4 na ...
    • Projekt bytového domu "Époque" 

      Autor: Sabina Procházková; Vedoucí práce: Pazderka Jiří; Oponent práce: Hes David
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2024-06-26)
      Tato bakalářská práce se zabývá projektem bytového domu Epoque pro dokumetaci ke stavebnímu povolení včetně vybraných stavebních detailů. Projekt se zabývá konstrukčním a materiálovým řešením na základě architektonické studie.
    • Projekt bytového domu v Ostravě 

      Autor: Tereza Hejlová; Vedoucí práce: Jiránek Martin; Oponent práce: Kačmaříková Veronika
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-25)
      Cílem bakalářské práce je návrh bytového domu a jeho hodnocení z hlediska tepelné techniky. Byly navrženy dvě varianty konstrukčních systémů, z nichž pro vybranou variantu byl zpracován předběžný statický výpočet. Řešená ...
    • Projekt mateřské školy 

      Autor: Romana Fabianová; Vedoucí práce: Pazderka Jiří; Oponent práce: Nývlt Michal
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-26)
      Predmetom predloženej bakalárskej práce je spracovanie dielčej časti projektu materskej školy vo forme dokumentácie pre stavebné povolenie. Projekt sa zameriava na konštrukčné a materiálové riešenie. Vybrané stavebné prvky ...
    • Projekt polyfunkčního domu 

      Autor: David Hes; Vedoucí práce: Pazderka Jiří; Oponent práce: Lukáš Petr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-21)
      Předmětem bakalářské práce je projekt polyfunkčního domu pro dokumentaci ke stavebnímu povolení včetně vybraných stavebních detailů. Projekt se zabývá konstrukčním a materiálovým řešením na základě architektonické studie.