• Bytový dům v Českých Budějovicích 

      Autor: Alena Štěchová; Vedoucí práce: Šilarová Šárka; Oponent práce: Paroubková Jitka
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-27)
      Tato bakalářská práce navazuje na architektonickou studii a zabývá se vypracováním projektové dokumentace pro stavební povolení bytového domu v Českých Budějovicích. Práce je zaměřena na konstrukční řešení provozních střech ...
    • Mateřská škola v Klatovech 

      Autor: Vít Pohanka; Vedoucí práce: Hanzalová Lenka; Oponent práce: Paroubková Jitka
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2024-06-26)
      Cílem této bakalářské práce je navázání na architektonickou studii a vypracování navazující části projektové dokumentace mateřské školy v Klatovech v rozsahu pro stavební povolení se zvolenými detaily. Jedná se o třípodlažní ...
    • Projekt základní školy 

      Autor: Tamara Füssiová; Vedoucí práce: Pazderka Jiří; Oponent práce: Lukáš Petr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-21)
      Předmětem bakalářské práce je projekt budovy základní školy ve formě projektu ke stavebnímu povolení. Projekt se zabývá konstrukčním a materiálovým řešením a řešením vybraných stavebních detailů.
    • Vila s vnitřním bazénem 

      Autor: Roman Bőhm; Vedoucí práce: Šilarová Šárka; Oponent práce: Paroubková Jitka
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-02-10)
      Tato bakalářská práce se zabývá návrhem a vypracováním projektové dokumentace pro stavební povolení rodinné vily s vnitřním bazénem v obci Velká Dobrá ve Středočeském kraji. Práce je zaměřena na vypracování skladeb obalových ...