Vzorové přípravy pro výuku odborného předmětu
Sample preparation for teaching technical subject
dc.contributor.advisor | Vaněček David | |
dc.contributor.author | Jásenský Martin | |
dc.date.accessioned | 2018-06-20T05:19:26Z | |
dc.date.available | 2018-06-20T05:19:26Z | |
dc.date.issued | 2018-06-20 | |
dc.identifier | KOS-695600315405 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10467/77320 | |
dc.description.abstract | Bakalářská práce se zaměřuje na přípravu učitele na vyučování pro obor kuchař v odborném výcvi-ku. Zabývá se tématy, která s prací učitele a přípravou souvisejí. Charakteristikou oboru, profilem absolventa, klíčovými kompetencemi, která jsou nedílnou součástí učitelovi pedagogické praxe a samotnými přípravami na vyučování. Uvádím učební osnovu předmětu, včetně příprav a uspořádá-ní celého učebního dne. Podstatou této práce je ukázat způsoby příprav z dosavadních zkušeností, které lze uplatnit ve vyučování a k usnadnění práce učitele. | cze |
dc.description.abstract | The bachelor thesis focuses on the preparation of a teacher for cook teaching in the field of voca-tional training. It deals with topics that are related to teacher work and preparation. Characteristics of the field, the profile of the graduate, the key competencies, which is an integral part of the teach-er's teaching practice and the preparations for teaching. I present the curriculum of the subject, in-cluding the preparation and organization of the whole day of study. The principel of this work is to show ways of preparing from previous experience that can be used in teaching and to facilitate the work of the teacher. | eng |
dc.language.iso | CZE | |
dc.publisher | České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum. | cze |
dc.publisher | Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre. | eng |
dc.rights | A university thesis is a work protected by the Copyright Act. Extracts, copies and transcripts of the thesis are allowed for personal use only and at one?s own expense. The use of thesis should be in compliance with the Copyright Act http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf and the citation ethics http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.html | eng |
dc.rights | Vysokoškolská závěrečná práce je dílo chráněné autorským zákonem. Je možné pořizovat z něj na své náklady a pro svoji osobní potřebu výpisy, opisy a rozmnoženiny. Jeho využití musí být v souladu s autorským zákonem http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf a citační etikou http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.html | cze |
dc.subject | Gastronomie,kuchař,číšník,odborný výcvik,Školní vzdělávací program,Rámcový vzdělávací program | cze |
dc.subject | Gastronomy,cook,waiter,vocationaltraining,Schooltrainingprogramme,Theframeworkeducatio-nalprogramme | eng |
dc.title | Vzorové přípravy pro výuku odborného předmětu | cze |
dc.title | Sample preparation for teaching technical subject | eng |
dc.type | bakalářská práce | cze |
dc.type | bachelor thesis | eng |
dc.date.accepted | ||
dc.contributor.referee | Bezdíček David | |
theses.degree.discipline | Učitelství praktického vyučování a odborného výcviku | cze |
theses.degree.grantor | oddělení pedagogických a psychologických studií | cze |
theses.degree.programme | Specializace v pedagogice | cze |
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
-
Bakalářské práce - 32151 [1261]