Zobrazit minimální záznam

Ventilation in a restaurant by ridig-school



dc.contributor.advisorAdamovský Daniel
dc.contributor.authorBrouk Tomáš
dc.date.accessioned2016-10-17T08:13:37Z
dc.date.available2016-10-17T08:13:37Z
dc.date.issued2016-05-20
dc.identifierKOS-587864096605
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10467/65665
dc.description.abstractTato bakalářská práce se zabývá návrhem vzduchotechnických systému v hotelovém objektu jízdárny v Pardubicích. Cílem výpočtové části bylo navrhnout koncept větrání budovy s detailním zaměřením na dosažení optimálních mikroklimatických podmínek v restauraci v 2.NP. Projekt vzduchotechniky řeší nucené větrání, bilanční výpočty tepelných ztrát a tepelných zisků klimatizovaného prostoru. K návrhu byly použity platné normy a předpisy. V rozšiřující části je popsán návrh větrání kuchyní a požadavky na provoz.cze
dc.description.abstractThe presented bachelor thesis is dealing with ventilation systems in the riding-school hotel complex in Pardubice. The aim of the calculation chapter is to set up the ventilation concept of building with focus on achievement of optimal microclimate conditions in a restaurant on the 1 st floor. The presented project of ventilation deals with forced ventilation, balance calculation of heat gains and losses of air-conditioned space. For the draft applicable regulations and standards were used. The theoretical chapter is describing design of kitchen ventilation and requirements for services.eng
dc.language.isoCZE
dc.publisherČeské vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.cze
dc.publisherCzech Technical University in Prague. Computing and Information Centre.eng
dc.rightsA university thesis is a work protected by the Copyright Act. Extracts, copies and transcripts of the thesis are allowed for personal use only and at one?s own expense. The use of thesis should be in compliance with the Copyright Act http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf and the citation ethics http://www.cvut.cz/sites/default/files/content/d1dc93cd-5894-4521-b799-c7e715d3c59e/cs/20160901-metodicky-pokyn-c-12009-o-dodrzovani-etickych-principu-pri-priprave-vysokoskolskych.pdfeng
dc.rightsVysokoškolská závěrečná práce je dílo chráněné autorským zákonem. Je možné pořizovat z něj na své náklady a pro svoji osobní potřebu výpisy, opisy a rozmnoženiny. Jeho využití musí být v souladu s autorským zákonem http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf a citační etikou http://www.cvut.cz/sites/default/files/content/d1dc93cd-5894-4521-b799-c7e715d3c59e/cs/20160901-metodicky-pokyn-c-12009-o-dodrzovani-etickych-principu-pri-priprave-vysokoskolskych.pdfcze
dc.subjectVzduchotechnika, nucené větrání, restaurace, úprava vzduchu, větrání kuchynícze
dc.subjectAir condition, forced ventilation, restaurant, air treatment, kitchen ventilationeng
dc.titleVzduchotechnika v restauraci jízdárnycze
dc.titleVentilation in a restaurant by ridig-schooleng
dc.typebakalářská prácecze
dc.typebachelor thesiseng
dc.date.accepted2016-06-29
dc.contributor.refereePapež Karel
theses.degree.disciplineKonstrukce pozemních stavebcze
theses.degree.grantorkatedra technických zařízení budovcze
theses.degree.programmeStavební inženýrstvícze


Soubory tohoto záznamu






















Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam