Zobrazit minimální záznam

Feasibility Study of Establishment of Catering Company



dc.contributor.advisorVytlačil Dalibor
dc.contributor.authorJaroměřská Denisa
dc.date.accessioned2016-06-22T19:34:28Z
dc.date.available2016-06-22T19:34:28Z
dc.date.issued2016-05-02
dc.identifierKOS-593779841205
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10467/65026
dc.description.abstractStudie proveditelnosti slouží jako komplexní podklad k investičnímu rozhodování. Cílem diplomové práce je rozhodnout pomocí studie proveditelnost o realizovatelnosti podnikatelského záměru založení cateringové společnosti. V rámci studie proveditelnosti jsou hodnoceny dvě varianty projektu. Cílovým trhem první varianty je B2C trh a druhé varianty zejména B2B trh.cze
dc.description.abstractFeasibility study serves as a comprehensive basis for investment decisions. The aim of this diploma thesis is to decide on the feasibility of the business plan of establishment of a catering company. Two alternatives of project are evaluated in the feasibility study. Target market of the first alternative is B2C market and of the the second alternative is B2B market.eng
dc.language.isoCZE
dc.publisherČeské vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.cze
dc.publisherCzech Technical University in Prague. Computing and Information Centre.eng
dc.rightsA university thesis is a work protected by the Copyright Act. Extracts, copies and transcripts of the thesis are allowed for personal use only and at one?s own expense. The use of thesis should be in compliance with the Copyright Act http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf and the citation ethics http://www.cvut.cz/sites/default/files/content/d1dc93cd-5894-4521-b799-c7e715d3c59e/cs/20160901-metodicky-pokyn-c-12009-o-dodrzovani-etickych-principu-pri-priprave-vysokoskolskych.pdfeng
dc.rightsVysokoškolská závěrečná práce je dílo chráněné autorským zákonem. Je možné pořizovat z něj na své náklady a pro svoji osobní potřebu výpisy, opisy a rozmnoženiny. Jeho využití musí být v souladu s autorským zákonem http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf a citační etikou http://www.cvut.cz/sites/default/files/content/d1dc93cd-5894-4521-b799-c7e715d3c59e/cs/20160901-metodicky-pokyn-c-12009-o-dodrzovani-etickych-principu-pri-priprave-vysokoskolskych.pdfcze
dc.subjectcateringová společnost; čistá současná hodnota; projekt; studie proveditelnosti; založení společnosticze
dc.subjectcatering company; net present value; project; feasibility study; establishment of companyeng
dc.titleStudie proveditelnosti založení cateringové společnosticze
dc.titleFeasibility Study of Establishment of Catering Companyeng
dc.typediplomová prácecze
dc.typemaster thesiseng
dc.date.accepted2016-06-08
dc.contributor.refereeVaníček Tomáš
theses.degree.disciplineProjektové řízení inovací v podnikucze
theses.degree.grantor32116cze
theses.degree.programmeŘízení rozvojových projektůcze


Soubory tohoto záznamu

SouboryVelikostFormátZobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam