Studie proveditelnosti založení cateringové společnosti
Feasibility Study of Establishment of Catering Company
dc.contributor.advisor | Vytlačil Dalibor | |
dc.contributor.author | Jaroměřská Denisa | |
dc.date.accessioned | 2016-06-22T19:34:28Z | |
dc.date.available | 2016-06-22T19:34:28Z | |
dc.date.issued | 2016-05-02 | |
dc.identifier | KOS-593779841205 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10467/65026 | |
dc.description.abstract | Studie proveditelnosti slouží jako komplexní podklad k investičnímu rozhodování. Cílem diplomové práce je rozhodnout pomocí studie proveditelnost o realizovatelnosti podnikatelského záměru založení cateringové společnosti. V rámci studie proveditelnosti jsou hodnoceny dvě varianty projektu. Cílovým trhem první varianty je B2C trh a druhé varianty zejména B2B trh. | cze |
dc.description.abstract | Feasibility study serves as a comprehensive basis for investment decisions. The aim of this diploma thesis is to decide on the feasibility of the business plan of establishment of a catering company. Two alternatives of project are evaluated in the feasibility study. Target market of the first alternative is B2C market and of the the second alternative is B2B market. | eng |
dc.language.iso | CZE | |
dc.publisher | České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum. | cze |
dc.publisher | Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre. | eng |
dc.rights | A university thesis is a work protected by the Copyright Act. Extracts, copies and transcripts of the thesis are allowed for personal use only and at one?s own expense. The use of thesis should be in compliance with the Copyright Act http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf and the citation ethics http://www.cvut.cz/sites/default/files/content/d1dc93cd-5894-4521-b799-c7e715d3c59e/cs/20160901-metodicky-pokyn-c-12009-o-dodrzovani-etickych-principu-pri-priprave-vysokoskolskych.pdf | eng |
dc.rights | Vysokoškolská závěrečná práce je dílo chráněné autorským zákonem. Je možné pořizovat z něj na své náklady a pro svoji osobní potřebu výpisy, opisy a rozmnoženiny. Jeho využití musí být v souladu s autorským zákonem http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf a citační etikou http://www.cvut.cz/sites/default/files/content/d1dc93cd-5894-4521-b799-c7e715d3c59e/cs/20160901-metodicky-pokyn-c-12009-o-dodrzovani-etickych-principu-pri-priprave-vysokoskolskych.pdf | cze |
dc.subject | cateringová společnost; čistá současná hodnota; projekt; studie proveditelnosti; založení společnosti | cze |
dc.subject | catering company; net present value; project; feasibility study; establishment of company | eng |
dc.title | Studie proveditelnosti založení cateringové společnosti | cze |
dc.title | Feasibility Study of Establishment of Catering Company | eng |
dc.type | diplomová práce | cze |
dc.type | master thesis | eng |
dc.date.accepted | 2016-06-08 | |
dc.contributor.referee | Vaníček Tomáš | |
theses.degree.discipline | Projektové řízení inovací v podniku | cze |
theses.degree.grantor | 32116 | cze |
theses.degree.programme | Řízení rozvojových projektů | cze |
Soubory tohoto záznamu
Soubory | Velikost | Formát | Zobrazit |
---|---|---|---|
K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory. |
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
-
Diplomové práce - 32116 [884]