Zobrazit minimální záznam

Yeast aging



dc.contributor.advisorPichová Alena
dc.contributor.authorŠvenkrtová Andrea
dc.date.accessioned2011-10-14T08:39:55Z
dc.date.available2011-10-14T08:39:55Z
dc.date.issued2011-10-14
dc.date.submitted2011-10-14 09:37:54.0
dc.identifierKOS-272612153405
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10467/5818
dc.publisherČeské vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.cze
dc.rightsA university thesis is a work protected by the Copyright Act. Extracts, copies and transcripts of the thesis are allowed for personal use only and at one’s own expense. The use of thesis should be in compliance with the Copyright Act http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf and the citation ethics http://www.cvut.cz/sites/default/files/content/d1dc93cd-5894-4521-b799-c7e715d3c59e/cs/20160901-metodicky-pokyn-c-12009-o-dodrzovani-etickych-principu-pri-priprave-vysokoskolskych.pdfeng
dc.rightsVysokoškolská závěrečná práce je dílo chráněné autorským zákonem. Je možné pořizovat z něj na své náklady a pro svoji osobní potřebu výpisy, opisy a rozmnoženiny. Jeho využití musí být v souladu s autorským zákonem http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf a citační etikou http://www.cvut.cz/sites/default/files/content/d1dc93cd-5894-4521-b799-c7e715d3c59e/cs/20160901-metodicky-pokyn-c-12009-o-dodrzovani-etickych-principu-pri-priprave-vysokoskolskych.pdfcze
dc.titleStárnutí kvasinek
dc.titleYeast agingeng
dc.typediplomová prácecze
dc.date.updated2011-10-14T08:39:55Z
dc.date.accepted2011-08-30 00:00:00.0
dc.contributor.refereeRychtera Mojmír
dc.description.departmentkatedra přírodovědných oborůcze
theses.degree.nameIng.cze
theses.degree.disciplinePřístroje a metody pro biomedicínucze
theses.degree.grantorFakulta biomedicínského inženýrstvícze
theses.degree.programmeBiomedicínská a klinická technikacze
evskp.contactČVUTcze


Soubory tohoto záznamu


Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam