• Aktualizace vzdělávacího obsahu na vybrané střední odborné škole 

      Autor: Michal Štětka; Vedoucí práce: Kovaříková Miroslava; Oponent práce: Tomešková Kateřina
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-02-03)
      Cílem práce je přednést přehled aktuálního stavu práce se vzdělávacím obsahem na středních odborných školách. Zároveň je jejím cílem zmapovat nástroje pro jeho aktualizaci. Tyto požadavky jsou následně aplikovány na ...
    • Návrh pracovních listů a zařazení předmětu Požární bezpečnost staveb do výuky na středních odborných školách 

      Autor: Irena Škrabková; Vedoucí práce: Mrázková Kateřina; Oponent práce: Svoboda Petr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-20)
      Tato práce analyzuje podíl rozsahu výuky týkající se požární bezpečnosti staveb na středních odborných školách, obor Stavebnictví. Na základě zjištěných údajů, byly navr-ženy kroky ke zvýšení podílu učiva požární bezpečnosti ...
    • Tvorba nestandardizovaného didaktického testu 

      Autor: Jana Pokorná; Vedoucí práce: Mrázková Kateřina; Oponent práce: Svoboda Petr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-09-02)
      Tato závěrečná práce se zabývá tvorbou nestandardizovaného didaktického testu pro odborný předmět účetnictví na obchodní akademii. Je rozdělena do dvou částí, na teoretickou a prak-tickou. V teoretické části práce analyzuji ...
    • Učební text pro výuku odborného předmětu 

      Autor: Eliška Cézová; Vedoucí práce: Vaněček David; Oponent práce: Mrázek Jiří
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2024-05-29)
      Tato bakalářská práce se zabývá učebním textem pro výuku odborného předmětu Konstrukční cvičení na průmyslové škole. Je rozdělena do dvou částí, na teoretickou a praktickou.