• Generátor prostředků vestavěné diagnostiky 

      Autor: Hülle Robert; Vedoucí práce: Daňhel Martin; Oponent práce: Štěpánek Filip
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2015-06-08)
      V této práci implementuji algoritmické generování obvodů vestavěné diagnostiky pro obvod tvořený náhodnou kombinační logikou.
    • Informační systém pro podporu provozu jídelny 

      Autor: Kello Tomáš; Vedoucí práce: Macejko Peter; Oponent práce: Hülle Robert
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2018-06-08)
      Práca rieši informačný systém vo veľkokapacitných jedálňach. Obsahujúci databázový, aplikačný server, aplikáciu na správu systému a tri druhy terminálov: informačný, objednávací a výdajný. Na termináli si klient môže ...
    • Robustní zavaděč paměti flash pro mikrokontrolér pracující přes rozhraní NFC. 

      Autor: Jitka Seménková; Vedoucí práce: Hušák Jiří; Oponent práce: Hülle Robert
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-08-27)
      Tato práce obsahuje návrh a implementaci zavaděče flash paměti pro mikrokontroler s architekturou RISC-V. Zavaděč přenáší novou aplikaci přes rozhraní NFC, tvořené deskou NTAG5 link. Součástí práce je i návrh a implementace ...