• Knihovna pro správu autorizačních a autentifikačních údajů pro projekt psaný ve Spring frameworku 

      Autor: Steklý Vít; Vedoucí práce: Pavlíček Josef; Oponent práce: Jirůtka Jakub
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2016-07-06)
      Tato diplomová práce navrhuje implementaci knihovny pro správu uživatelských účtů v Java frameworku Spring. Kvůli svému abstraktnímu řešení, pojednává o možnostech spojení se Spring Security a Spring OAuth2.0.
    • KOSapi - verze 3 

      Autor: Jirůtka Jakub; Vedoucí práce: Kadlec Tomáš; Oponent práce: Valenta Michal
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum., 2014-02-12)
    • Plány budov na platformě OpenStreetMap 

      Autor: Zbytovský Pavel; Vedoucí práce: Jirůtka Jakub; Oponent práce: Landa Martin
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2016-05-12)
      Práce se zabývá problematikou vnitřních plánů budov, nabízí informace o současných službách a trendech v této oblasti. Důkladně se zaměřuje na platformu OpenStreetMap, hodnotí dosud zveřejněné metodiky a navrhuje vylepšení. ...
    • RESTful API v jazyce Python 

      Autor: Hrončok Miroslav; Vedoucí práce: Jirůtka Jakub; Oponent práce: Pulc Petr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2016-05-10)
      Tato diplomová práce si klade za cíl prozkoumat a porovnat dostupné open-source frameworky pro tvorbu REST API v jazyce Python, s důrazem na princip HATEOAS. Součástí zkoumání je i implementace ukázkové služby pro rozvrhová ...
    • Webový portál pro zpracování vyúčtování mobilních volání 

      Autor: Mareš Jan; Vedoucí práce: Šír Zdeněk; Oponent práce: Jirůtka Jakub
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2016-07-11)
      V práci je nejprve vypracováno zhodnocení současných možností získávání dat od mobilních operátorů a dále je v této práci vypracováno řešení pro zpracování vyúčtování. Hlavním tématem práce je vytvoření řešení pro zpracování ...
    • Wiki systém založený na Gitu 

      Autor: Šmolík Jaroslav; Vedoucí práce: Jirůtka Jakub; Oponent práce: Kašpar Jiří
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2018-06-07)
      Cílem práce je vyvinout wiki systém založený na Git, s podporou jednoduchých značkovacích jazyků a řízení přístupových práv. Systém je při analýze definován standardními prostředky. Vzhledem k jeho požadavkům jsou zhodnoceny ...