• Data-Flow programování podnikových pravidel nad databázemi 

      Autor: Maksimau Aliaksandr; Vedoucí práce: Pergl Robert; Oponent práce: Fechtner Tomáš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2015-06-26)
      Tato diplomová práce by měla přispět ke zlepšení situace v databázovém světě v rámci projektu Manta Checker, který řeší kontrolu kvality za pomoci aplikace podnikových pravidel nad databázovými skripty. Cílem práce je ...
    • Optimální struktura a indexy modelu metadatového úložiště v grafové databázi 

      Autor: Peroutka Michal; Vedoucí práce: Valenta Michal; Oponent práce: Fechtner Tomáš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2016-05-10)
      Práce se zabývá optimálním uložením různých hierarchií dat do grafové databáze. Zkoumá se zde definice ekvivalentních uzlů a jejich hledání v datech.
    • Rozvoj systému Manta Checker DFP 

      Autor: Kučera Adam; Vedoucí práce: Pergl Robert; Oponent práce: Fechtner Tomáš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2017-05-14)
      Manta Checker je nástroj pro automatickou kontrolu kódu ve velkých datových skladech. Modul datových toků této aplikace využívá paradigmatu programování pomocí datových toků (DFP), díky němuž mohou aplikaci využívat i ...