• Optimalizace hrubovacího obrábění grafitových elektrod v CAM 

      Autor: Michal Jarkovský; Vedoucí práce: Tomíček Jan; Oponent práce: Zumr Filip
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-24)
      Tato diplomová práce se zabývá hrubovacím obráběním grafitových elektrod. V praktické části je řešena optimalizace hrubovacího obráběcího procesu a ekonomický propočet optimalizačních variant.
    • Optimalizace hrubování ve 2,5D 

      Autor: Jan Novotný; Vedoucí práce: Tomíček Jan; Oponent práce: Zumr Filip
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-09-03)
      Tato práce se zabývá optimalizací hrubovacího procesu ve 2,5D. Konkrétní aplikace je zaměřena na hrubování kapes. Řešeršní část obsahuje popis teorie obrábění s přihlédnutím převážně na mechaniku tvorby třísky, silové ...
    • Přesné strojní obrábění dřeva 

      Autor: Jan Kršňák; Vedoucí práce: Tomíček Jan; Oponent práce: Zumr Filip
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-09-02)
      Tato diplomová práce řeší přesné strojní obrábění dřeva. Cílem bylo zaměření se na obrábění dřeva a shrnout problémy s ním spojené. Vyhodnocení probíhalo na základě realizace výrobního postupu mé vybrané součásti. Při ...