• Klimatizace výrobní haly 

      Autor: Jakub Doležal; Vedoucí práce: Lain Miloš; Oponent práce: Pokorná Jana
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-08-24)
      Tato diplomová práce je zaměřena na klimatizaci výrobní haly nacházející se v Trutnově ve firmě zabývající se výrobou elektrotechnických součástek. V první části je popsána teorie větrání, klimatizace, vzniku škodlivin ve ...
    • Spotřeba energie klimatizačního systému 

      Autor: Konstantin Korolev; Vedoucí práce: Lain Miloš; Oponent práce: Hvížďala Jindřich
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-08-26)
      Úkolem této práce je zpracovat návrh chladivového klimatizačního systému a porovnat se stávajícím projektem. Dalším úkolem je stanovit spotřebu energie na chlazení řešené budovy a porovnat výsledky s naměřenými data.
    • Spotřeba energie na klimatizaci budov 

      Autor: Petr Steinhart; Vedoucí práce: Lain Miloš; Oponent práce: Šimek Jakub
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-08-23)
      Práce se zabývá spotřebou elektrické energie na chlazení budov. Konkrétně vyhodnocuje data dvanácti objektů, kde probíhal odečet spotřeby energie zdrojů chladu. U každého objektu je uveden stručný popis budovy a technických ...