• Energetická náročnost rodinného domu 

      Autor: David Hruška; Vedoucí práce: Vavřička Roman; Oponent práce: Pokorný Nikola
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-08-25)
      Práce se zabývá energetickou náročností rodinného domu.
    • Návrh vytápění novostavby rodinného domu 

      Autor: Tomáš Kadlec; Vedoucí práce: Boháč Jindřich; Oponent práce: Bašta Jiří
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-23)
      V této bakalářské práci bylo cílem vypočítat tepelné ztráty dle normy ČSN EN 12 831-1, navrhnout vhodnou otopnou soustavu, vhodný zdroj tepla a systém na přípravu teplé vody pro zadaný objekt. Následně bylo třeba vhodnou ...
    • Návrh vytápění novostavby rodinného domu s variantním řešením potrubní sítě 

      Autor: Tomáš Uhlíř; Vedoucí práce: Boháč Jindřich; Oponent práce: Bašta Jiří
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-21)
      V této bakalářské práci byly řešeny návrhy otopných soustav pro novostavbu rodinného domu. Nejprve byly navrženy tepelně technické parametry stavebních konstrukcí tak, aby splňovaly normu ČSN 73 0540-2. Dále byly vypočítány ...
    • Vytápění rodinného domu 

      Autor: Martin Podracký; Vedoucí práce: Boháč Jindřich; Oponent práce: Bašta Jiří
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-08-25)
      V závěrečné práci je řešen návrh otopné soustavy rodinného domu.
    • Zátěžový profil ohřívačů teplé vody 

      Autor: Erika Langerová; Vedoucí práce: Vavřička Roman; Oponent práce: Pokorný Nikola
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-08-22)
      Cílem bakalářské práce je provést studii zátěžových profilů ohřívačů teplé vody v souvislosti s Nařízením komise EU č. 811, 812, 813 a 814/2013. V teoretické části byla popsána metodika návrhu ohřívačů teplé vody pomocí ...