• Konstrukce rámu mulčovače 

      Autor: Přibyl Michal; Vedoucí práce: Syrovátka Pavel; Oponent práce: Uhlíř Roman
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2015-06-18)
      Předmětem diplomové práce je návrh nové podoby rámu mulčovače MZ 6000 od společnosti Bednar FMT. Po návrhu samotného rámu následuje detailní kinematická analýza celého stroje a na tu navazuje pevnostní kontrola hlavních ...
    • Modifikace rámu kombinovaného dlátového pluhu 

      Autor: Čermák Vojtěch; Vedoucí práce: Syrovátka Pavel; Oponent práce: Dvořák Přemysl
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2017-07-25)
      Práce pojednává o simulaci rámu kombinovaného pluhu pomocí metody konečných prvků. Součástí práce je rešerše z oblasti strojů pro zpracování půdy a postupů při určování orebních odporů.
    • Návrh mechanismu vysýpání kontejnerů z železničního podvozku 

      Autor: Vancl Martin; Vedoucí práce: Syrovátka Pavel; Oponent práce: Češpíro Zdeněk
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2017-07-13)
      Práce se zabývá návrhem mechanismu určeného k manipulaci a vysýpání odvalovacích kontejnerů. Uplatnění tohoto stroje může být např. ve spalovnách odpadů. Mechanismus prostřednictvím paletových vidlí nadzdvihne kontejner, ...
    • Návrh odpruženého ložiska pro zemědělské stroje 

      Autor: Mrňák Miroslav; Vedoucí práce: Syrovátka Pavel
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum., 2013-10-01)
    • Návrh prototypu kombinovaného upínače pro čelní nakladač 

      Autor: Prchal Pavel; Vedoucí práce: Syrovátka Pavel; Oponent práce: Petr Karel
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2015-06-17)
      Práce se zabývá konstrukčním návrhem prototypu kombinovaného upínače pro upnutí systému Euro a SMS. Je provedena teoretická část obsahující popis konstrukčních variant, technologie výroby. Praktická část se zabývá vlastním ...