Now showing items 1-3 of 3

    • Návrh energeticky úsporného bytového domu 

      Author: Michal Fencl; Supervisor: Staněk Kamil; Opponent: Prokop Radek
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2024-02-13)
      Diplomová práce se zaměřuje na návrh energeticky úsporného bytového domu. Práce je rozdělena na dvě části – analytická a koncepční část a projekční část. V analytické a koncepční části je proveden rozbor zadání a výběr ...
    • Polyfunkční dům v Opavě 

      Author: Martin Kutra; Supervisor: Fiala Ctislav; Opponent: Handlíř Miroslav
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-02-14)
      Předmětem této diplomové práce je návrh a vypracování projektové dokumentace pro polyfunkční bytový dům v Opavě podle architektonické studie. Hlavní částí projektu je architektonicko-stavební řešení se zaměřením na energetické ...
    • Základní škola Říčany 

      Author: Kateřina Zachová; Supervisor: Svoboda Zbyněk; Opponent: Volšíková Kateřina
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-02-08)
      Tématem této diplomové práce je zpracování energetické koncepce budovy v alternativách (zdroje tepla, větrání, obnovitelné zdroje energie) a výběr optimálního řešení. Další část řeší zpracování projektové dokumentace.