• Analýza nepřímých ukazatelů bezpečnosti silničního provozu na vybraných komunikacích na okrese Tábor 

      Autor: Marek Kovařík; Vedoucí práce: Konečný Jaroslav; Oponent práce: Staněk Martin
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-17)
      Obsahem diplomové práce ,,Analýza nepřímých ukazatelů bezpečnosti silničního provozu na vybraných komunikacích na okrese Tábor" je vyhodnocení dopravní nehodovosti silnic I. a II. třídy na okrese Tábor z pohledu nepřímých ...
    • Analýza rizík hotelového zariadenia 

      Autor: Jakub Hlavata; Vedoucí práce: Hes Václav; Oponent práce: Štěpán Miroslav
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-25)
      Diplomová práca sa zaoberá analýzou rizík a bezpečnosti vybraného ubytovacieho zariadenia. V teoretickej časti je čitateľ zoznámený s pojmami používanými v hotelovej prevádzke, s legislatívou súvisiacou s hotelovou prevádzkou, ...
    • Management rizik dlouhodobého blackoutu v podmínkách Ostravy - Hrabůvky z pozice Policie České republiky 

      Autor: Jan Jurásek; Vedoucí práce: Danihelka Pavel; Oponent práce: Tlustý Josef
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-15)
      Cílem předložené diplomové práce je management rizik dlouhodobého blackoutu v podmínkách Ostravy-Hrabůvky z pohledu Policie České republiky. Předmětná práce ve své teoretické části definuje cíle práce a stanovené hypotézy, ...
    • Zajišťování přípravy obyvatelstva k obraně státu na místní úrovni 

      Autor: Luděk Brožík; Vedoucí práce: Karaffa Vladimír; Oponent práce: Halaška Jiří
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-22)
      Diplomová práce je zaměřena na výzkum systému přípravy občanů k obraně státu (POKOS), která vychází z předpokladu, že na obraně státu v případě napadení jeho suverenity a územní celistvosti se kromě ozbrojených sil, ...
    • Zranitelnost distribuční soustavy elektrické energie Libereckého kraje 

      Autor: Richard Frey; Vedoucí práce: Hon Zdeněk; Oponent práce: Fröhlich Tomáš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-09-03)
      Diplomová práce je věnována analýze zranitelnosti distribuční soustavy elektrické energie Libereckého kraje jakožto prvku kritické infrastruktury.