Prohlížení Diplomové práce - 17111 dle předmětu "Kritická infrastruktura"
    • Analýza úrovně ochrany kritické infrastruktury Karlovarského kraje v oblasti zdravotnictví 

      Autor: Radek Mareš; Vedoucí práce: Štěpán Miroslav; Oponent práce: Volf Oldřich
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-09-08)
      Ve své práci se zabývám úrovní ochrany kritické infrastruktury (KI) v oblasti zdravotnictví v Karlovarském kraji a aktuálně nastavenými podmínkami pro určování prvků kritické infrastruktury Ministerstvem zdravotnictví. V ...
    • Možnosti dalšího směřování a rozvoje systému kritické infrastruktury v České republice 

      Autor: Martin Tilcer; Vedoucí práce: Koleňák Ivan; Oponent práce: Šindlerová Barbora
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-17)
      Diplomová práce se zabývá systémem kritické infrastruktury v České republice, kdy hlavní zkoumanou oblastí je především otázka identifikace a určování prvků kritické infrastruktury a jejich ochrana. K hodnocení současného ...
    • Připravenost subjektů kritické infrastruktury na řešení úkolů v jejich působnosti za krizového stavu 

      Autor: Jakub Šnajdr; Vedoucí práce: Hes Václav; Oponent práce: Koleňák Ivan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-27)
      Abstrakt Diplomová práce se zabývá problematikou připravenosti subjektu kritické infrastruktury na řešení úkolů ve své působnosti při vyhlášení některého z krizových stavů. Pro tento účel byl vybrán subjekt kritické ...
    • Zranitelnost distribuční soustavy elektrické energie Libereckého kraje 

      Autor: Richard Frey; Vedoucí práce: Hon Zdeněk; Oponent práce: Fröhlich Tomáš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-09-03)
      Diplomová práce je věnována analýze zranitelnosti distribuční soustavy elektrické energie Libereckého kraje jakožto prvku kritické infrastruktury.