Fibre optic monitoring of slope stability
Fibre optic monitoring of slope stability
dc.contributor.advisor | Záleský Jan | |
dc.contributor.author | Čápová Kristýna | |
dc.date.accessioned | 2012-09-25T01:18:19Z | |
dc.date.available | 2012-09-25T01:18:19Z | |
dc.date.issued | 2012-09-25 | |
dc.date.submitted | 2012-09-25 02:00:04.0 | |
dc.identifier | KOS-371585135605 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10467/13292 | |
dc.publisher | České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum. | cze |
dc.rights | A university thesis is a work protected by the Copyright Act. Extracts, copies and transcripts of the thesis are allowed for personal use only and at one’s own expense. The use of thesis should be in compliance with the Copyright Act http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf and the citation ethics http://www.cvut.cz/sites/default/files/content/d1dc93cd-5894-4521-b799-c7e715d3c59e/cs/20160901-metodicky-pokyn-c-12009-o-dodrzovani-etickych-principu-pri-priprave-vysokoskolskych.pdf | eng |
dc.rights | Vysokoškolská závěrečná práce je dílo chráněné autorským zákonem. Je možné pořizovat z něj na své náklady a pro svoji osobní potřebu výpisy, opisy a rozmnoženiny. Jeho využití musí být v souladu s autorským zákonem http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf a citační etikou http://www.cvut.cz/sites/default/files/content/d1dc93cd-5894-4521-b799-c7e715d3c59e/cs/20160901-metodicky-pokyn-c-12009-o-dodrzovani-etickych-principu-pri-priprave-vysokoskolskych.pdf | cze |
dc.title | Fibre optic monitoring of slope stability | |
dc.title | Fibre optic monitoring of slope stability | eng |
dc.type | diplomová práce | cze |
dc.date.updated | 2012-09-25T01:18:19Z | |
dc.date.accepted | 2012-06-26 00:00:00.0 | |
dc.description.department | katedra geotechniky | cze |
theses.degree.name | Ing. | cze |
theses.degree.discipline | Building Structures | cze |
theses.degree.grantor | Fakulta stavební | cze |
theses.degree.programme | Civil Engineering | cze |
evskp.contact | ČVUT | cze |