ČVUT DSpace
  • Prohledat DSpace
  • English
  • Přihlásit se
  • English
  • English
Zobrazit záznam 
  •   ČVUT DSpace
  • České vysoké učení technické v Praze
  • Fakulta stavební
  • katedra technických zařízení budov
  • Diplomové práce - 11125
  • Zobrazit záznam
  • České vysoké učení technické v Praze
  • Fakulta stavební
  • katedra technických zařízení budov
  • Diplomové práce - 11125
  • Zobrazit záznam
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Analýza vnitřního prostředí kuchyňského objektu

Analysis of the indoor environment of the kitchen building

Typ dokumentu
diplomová práce
master thesis
Autor
Jan Říha
Vedoucí práce
Veverková Zuzana
Oponent práce
Mathauserová Zuzana
Studijní obor
Technická zařízení budov
Studijní program
Budovy a prostředí
Instituce přidělující hodnost
katedra technických zařízení budov
Obhájeno
2025-02-04



Práva
A university thesis is a work protected by the Copyright Act. Extracts, copies and transcripts of the thesis are allowed for personal use only and at one?s own expense. The use of thesis should be in compliance with the Copyright Act http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf and the citation ethics http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.html
Vysokoškolská závěrečná práce je dílo chráněné autorským zákonem. Je možné pořizovat z něj na své náklady a pro svoji osobní potřebu výpisy, opisy a rozmnoženiny. Jeho využití musí být v souladu s autorským zákonem http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf a citační etikou http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.html
Metadata
Zobrazit celý záznam
Abstrakt
Předmětem této diplomové práce je analýza vnitřního prostředí objektu školní kuchyně ZŠ Rohovládova Bělá, zjištění vnitřních podmínek na základě experimentální části obsahující dotazníkový průzkum, měření parametrů vnitřního prostředí a jejich následná analýza. Na základě této analýzy byly navrženy koncepty opatření pro zlepšení vnitřního prostředí.
 
The subject of this thesis is the analysis of the indoor environment quality of the school kitchen at the elementary school in Rohovládova Bělá, finding out the indoor conditions through experiments, which includes a survey among the employees, measuring of the indoor environment parameters and their analysis. The next step is designing concepts for improvement based on this analysis.
 
URI
http://hdl.handle.net/10467/120834
Zobrazit/otevřít
PLNY_TEXT (6.663Mb)
PRILOHA (170.5Kb)
POSUDEK (233.0Kb)
POSUDEK (207.6Kb)
Kolekce
  • Diplomové práce - 11125 [546]

České vysoké učení technické v Praze copyright © 2016 

DSpace software copyright © 2002-2016  Duraspace

Kontaktujte nás | Vyjádření názoru
Theme by 
@mire NV
 

 

Užitečné odkazy

ČVUT v PrazeÚstřední knihovna ČVUTO digitální knihovně ČVUTInformační zdrojePodpora studiaPodpora publikování

Procházet

Vše v DSpaceKomunity a kolekceDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slovaTato kolekceDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slova

Můj účet

Přihlásit se

České vysoké učení technické v Praze copyright © 2016 

DSpace software copyright © 2002-2016  Duraspace

Kontaktujte nás | Vyjádření názoru
Theme by 
@mire NV