Podnikatelský plán na rozšíření podniku
Business Plan for Business Expansion
Typ dokumentu
diplomová prácemaster thesis
Autor
Lucie Suchánková
Vedoucí práce
Marek Petr
Oponent práce
Maršík Karel
Studijní program
Projektové řízení inovacíInstituce přidělující hodnost
institut ekonomických studiíPráva
A university thesis is a work protected by the Copyright Act. Extracts, copies and transcripts of the thesis are allowed for personal use only and at one?s own expense. The use of thesis should be in compliance with the Copyright Act http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf and the citation ethics http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.htmlVysokoškolská závěrečná práce je dílo chráněné autorským zákonem. Je možné pořizovat z něj na své náklady a pro svoji osobní potřebu výpisy, opisy a rozmnoženiny. Jeho využití musí být v souladu s autorským zákonem http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf a citační etikou http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.html
Metadata
Zobrazit celý záznamAbstrakt
Tato diplomová práce je založena na základě poznatků a zkušeností, které jsou potřebné k založení a rozvinutí malého podniku do velkého města. Práce Je rozdělena do dvou částí, na teoretickou a praktickou. V teoretické části budou definovány základní pojmy podnikání, analyzovány vlastnosti malých a středních podniků, dále struktura a náležitosti podnikatelského plánu. V části druhé, Diplomová práce bude popisovat a následně posuzovat současný stav dýmkárny s jejím rozšířením podniku do většího města. Je zpracovaný konkrétní podnikatelský plán pro založení malého či středního podniku, se všemi potřebnými náležitostmi, nabízející služby v oblasti gastronomie. Na základě výsledků marketingového průzkumu a zajištění zdrojů k profinancování tohoto investičního záměru zjistíme, zda je reálná realizace podniku. This thesis is based on the knowledge and experience needed to establish and develop a small business into a big city. The thesis is divided into two parts, theoretical and practical. In the theoretical part, the basic terms of business will be defined, the characteristics of small and medium-sized enterprises will be analyzed, as well as the structure and requirements of a business plan. In the second part, the Diploma thesis will describe and subsequently assess the current state of the smokehouse with its expansion of the business to a larger city. A specific business plan for the establishment of a small or medium-sized enterprise, with all the necessary details, offering services in the field of gastronomy has been prepared. Based on the results of the marketing research and the provision of resources to finance this investment plan, we will find out whether the realization of the business is realistic.
Kolekce
- Diplomové práce - 32163 [314]