Zobrazit minimální záznam

Deciding on a New Product



dc.contributor.advisorBeran Theodor
dc.contributor.authorJian Wei Qiu
dc.date.accessioned2022-09-01T22:52:54Z
dc.date.available2022-09-01T22:52:54Z
dc.date.issued2022-09-01
dc.identifierKOS-1085735648605
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10467/103809
dc.description.abstractTato bakalářská práce se zabývá procesem rozhodování o novém produktu v podniku. Jejím cílem je identifikace dvou základních stránek rozhodování o novém produktu a navržení nového produktu ve vybraném rodinném restauračním zařízení za účelem zvý-šení konkurenceschopnosti podniku. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část, přičemž teoretická část pojednává o produktu jako takovým, stručně se zmiňuje o segmentaci trhu, charakterizuje náklady a jeho druhy členění. Dále jsou popsány nástro-je, které jsou aplikované v části praktické. Samotná část praktická se skládá z charakteristiky vybraného podniku, analýzou jeho prostředí za použitím metod SWOT, PEST a Benchmarkingu, na základě kterých je následně navržen nový produktu a jeho náklady kalkulovány metodou cílových nákladů. Práce vybranému podniku přináší struk-turovaný náhled na její pozici na trhu, kterou může využít pro další vývoj.cze
dc.description.abstractThis bachelor’s thesis focuses on the process of deciding on a new product in a compa-ny. Its goal is to identify the two basic sides of a new product’s decision making and design a new product for a selected family restaurant to increase its competitiveness. Thesis is divided into a theoretical and practical part, whereas the theoretical part dis-cusses the product as it is, briefly mentions market segmentation, characterizes costs and its classification. Further, the tools used in the practical part are described. The the-oretical part itself contains characterisation of the selected company, analysis od its surrounding using SWOT, PEST and Benchmarking based on which is the new product designed and costs are calculated through tat costing. Thesis provides a structured view of the company’s position on the market which can be helpful for the company for future development.eng
dc.publisherČeské vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.cze
dc.publisherCzech Technical University in Prague. Computing and Information Centre.eng
dc.rightsA university thesis is a work protected by the Copyright Act. Extracts, copies and transcripts of the thesis are allowed for personal use only and at one?s own expense. The use of thesis should be in compliance with the Copyright Act http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf and the citation ethics http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.htmleng
dc.rightsVysokoškolská závěrečná práce je dílo chráněné autorským zákonem. Je možné pořizovat z něj na své náklady a pro svoji osobní potřebu výpisy, opisy a rozmnoženiny. Jeho využití musí být v souladu s autorským zákonem http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf a citační etikou http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.htmlcze
dc.subjectManažerské rozhodovánícze
dc.subjectproduktcze
dc.subjectcenotvorbacze
dc.subjectnákladycze
dc.subjectvývoj nového produktucze
dc.subjectManagerial decisioneng
dc.subjectproducteng
dc.subjectpricingeng
dc.subjectcostseng
dc.subjectdevelopment of a new producteng
dc.titleRozhodování o novém produktucze
dc.titleDeciding on a New Producteng
dc.typebakalářská prácecze
dc.typebachelor thesiseng
dc.contributor.refereeProcházka Jan
theses.degree.grantorinstitut ekonomických studiícze
theses.degree.programmeEkonomika a managementcze


Soubory tohoto záznamu





Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam