Zobrazit minimální záznam

New technology of food long time storage - cold plasma



dc.contributor.advisorSkočilas Jan
dc.contributor.authorJana Kvapilová
dc.date.accessioned2022-06-24T22:52:22Z
dc.date.available2022-06-24T22:52:22Z
dc.date.issued2022-06-24
dc.identifierKOS-1084808379505
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10467/102998
dc.description.abstractPráce je zaměřena na teoretickou rešerši nových potravinářských technologií pro zlepšení trvanlivosti potraviny. Dále pak obsahuje koncepční návrh výrobní linky s využitím zdroje studené plazmy. Návrh je doplněn výpočtem provozních nákladů pro použitý zdroj. Poslední část práce je experiment zaměřený na konstrukci prototypu zdroje studené plazmy.cze
dc.description.abstractThis work is focused on theoretical review of new technologies in the food industry used to prolong the shelf life. Next it contains concept draft of production line using the cold plasma source. The draft is supplemented with calculation of operating costs. The final part of this work is focused on the experiment of construction of the cold plasma source.eng
dc.publisherČeské vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.cze
dc.publisherCzech Technical University in Prague. Computing and Information Centre.eng
dc.rightsA university thesis is a work protected by the Copyright Act. Extracts, copies and transcripts of the thesis are allowed for personal use only and at one?s own expense. The use of thesis should be in compliance with the Copyright Act http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf and the citation ethics http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.htmleng
dc.rightsVysokoškolská závěrečná práce je dílo chráněné autorským zákonem. Je možné pořizovat z něj na své náklady a pro svoji osobní potřebu výpisy, opisy a rozmnoženiny. Jeho využití musí být v souladu s autorským zákonem http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf a citační etikou http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.htmlcze
dc.subjectpotravinycze
dc.subjectpotravinářstvícze
dc.subjectdoba spotřebycze
dc.subjectstudená plazmacze
dc.subjectfoodeng
dc.subjectfood industryeng
dc.subjectshelf lifeeng
dc.subjectcold plasmaeng
dc.titleNové technologie uchovávání potravin – studená plazmacze
dc.titleNew technology of food long time storage - cold plasmaeng
dc.typebakalářská prácecze
dc.typebachelor thesiseng
dc.contributor.refereeHoffman Pavel
theses.degree.disciplinebez oborucze
theses.degree.grantorústav procesní a zpracovatelské technikycze
theses.degree.programmeTeoretický základ strojního inženýrstvícze


Soubory tohoto záznamu




Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam