Podnikatelský plán pro založení burgrárny
Business Plan to Start a Burgers Restaurant
dc.contributor.advisor | Dobrucká Lucia | |
dc.contributor.author | Eliška Karabellová | |
dc.date.accessioned | 2021-06-11T22:53:05Z | |
dc.date.available | 2021-06-11T22:53:05Z | |
dc.date.issued | 2021-06-11 | |
dc.identifier | KOS-1086044501105 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10467/95081 | |
dc.description.abstract | Tato bakalářská práce se zabývá vytvořením podnikatelského plánu pro nově vznikající Burgrárnu. Cílem této práce bylo zodpovězení otázky, zda by daný podnikatelský plán měl šanci uspět i v reálném světě. Práce je rozdělena na dvě části: teoretickou a praktickou. V teoretické části práci jsou popsány jednotlivé kroky, analýzy a výpočty podnikatelského plánu. V praktické části je již vypracován konkrétní plán podle jednotlivých kroků, které byly popsány v teoretické části. V závěru práce je pak zodpovězena otázka, která byla hlavním důvodem pro tvorbu tohoto plánu. | cze |
dc.description.abstract | This bachelor's thesis deals with the creation of a business plan for the new emerging Burgrárna. The aim of this work was to answer the question of whether a given busi-ness plan would have a chance to succeed in the real world. The work is divided into two parts: theoretical and practical. The theoretical part describes the individual steps, analysis, and calculations of the business plan. In the practical part, a specific plan is already developed according to the individual steps that were described in the theoretical part. At the end of the work, the question that was the main reason for creating this plan is answered. | eng |
dc.publisher | České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum. | cze |
dc.publisher | Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre. | eng |
dc.rights | A university thesis is a work protected by the Copyright Act. Extracts, copies and transcripts of the thesis are allowed for personal use only and at one?s own expense. The use of thesis should be in compliance with the Copyright Act http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf and the citation ethics http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.html | eng |
dc.rights | Vysokoškolská závěrečná práce je dílo chráněné autorským zákonem. Je možné pořizovat z něj na své náklady a pro svoji osobní potřebu výpisy, opisy a rozmnoženiny. Jeho využití musí být v souladu s autorským zákonem http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf a citační etikou http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.html | cze |
dc.subject | Podnikatelský plán | cze |
dc.subject | konkurence | cze |
dc.subject | zakladatelský rozpočet | cze |
dc.subject | finanční plán | cze |
dc.subject | účetní výkazy | cze |
dc.subject | finanční analýza | cze |
dc.subject | Business plan | eng |
dc.subject | competition | eng |
dc.subject | founding budget | eng |
dc.subject | financial plan | eng |
dc.subject | financial statements | eng |
dc.subject | financial analysis | eng |
dc.title | Podnikatelský plán pro založení burgrárny | cze |
dc.title | Business Plan to Start a Burgers Restaurant | eng |
dc.type | bakalářská práce | cze |
dc.type | bachelor thesis | eng |
dc.contributor.referee | Štěpánek Petr | |
theses.degree.grantor | institut manažerských studií | cze |
theses.degree.programme | Ekonomika a management | cze |
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
-
Bakalářské práce - 32116 [308]