Zobrazit minimální záznam

Heating and cooling system in the restaurant



dc.contributor.advisorKabrhel Michal
dc.contributor.authorHlávková Andrea
dc.date.accessioned2018-01-25T21:46:23Z
dc.date.available2018-01-25T21:46:23Z
dc.date.issued2018-01-07
dc.identifierKOS-781238526605
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10467/74341
dc.description.abstractPrvní části diplomové práce je zaměřena na studii na téma - Opatření pro snížení energetické náročnosti budov restaurací. Tato část obsahuje obecné varianty úsporných řešení a na konkrétní restauraci v Zadní Třebani, je navrženo řešení pro úspory energie na chlazení. Druhá část diplomové práce má za cíl vypracování projektové dokumentace vybraného systému vytápění a komfortní varianty chlazení. Tato část obsahuje technickou zprávu, výpočet tepelných ztrát, základní energetické výpočty, návrhy trasy soustavy vytápění a chlazení, návrhy dimenzí rozvodů. Výkresová část obsahuje půdorysy, svislý řez, detail technické místnosti a funkční schéma.cze
dc.description.abstractThe first part of the diploma thesis is focused on the study- Measures for decrease of energy performances of restaurants. This part contains general variations of cost-saving solutions. The solution of saving energy on cooling is designed for a restaurant in Zadní Třebaň. The aim of the second part of the diploma thesis is elaborating project documents of selected heating system and comfortable variant of cooling. This part includes a technical report, calculation of thermal lost, basic energy calculations, design of cooling and heating system line, design of wiring dimensions. The part of mechanical drawings contains floor plans, vertical section, detail of technical room and functional scheme.eng
dc.language.isoCZE
dc.publisherČeské vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.cze
dc.publisherCzech Technical University in Prague. Computing and Information Centre.eng
dc.rightsA university thesis is a work protected by the Copyright Act. Extracts, copies and transcripts of the thesis are allowed for personal use only and at one?s own expense. The use of thesis should be in compliance with the Copyright Act http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf and the citation ethics http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.htmleng
dc.rightsVysokoškolská závěrečná práce je dílo chráněné autorským zákonem. Je možné pořizovat z něj na své náklady a pro svoji osobní potřebu výpisy, opisy a rozmnoženiny. Jeho využití musí být v souladu s autorským zákonem http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf a citační etikou http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.htmlcze
dc.subjectvytápění,chlazení,tepelné čerpadlo země/voda,pasivní chlazení,restauracecze
dc.subjectheating,cooling heat pump ground/water,passive cooling,restauranteng
dc.titleNávrh vytápění a chlazení restauracecze
dc.titleHeating and cooling system in the restauranteng
dc.typediplomová prácecze
dc.typemaster thesiseng
dc.date.accepted
dc.contributor.refereeKvasnička Pavel
theses.degree.disciplineBudovy a prostředícze
theses.degree.grantorkatedra technických zařízení budovcze
theses.degree.programmeBudovy a prostředícze


Soubory tohoto záznamu










Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam