Návrh vytápění a chlazení restaurace
Heating and cooling system in the restaurant
dc.contributor.advisor | Kabrhel Michal | |
dc.contributor.author | Hlávková Andrea | |
dc.date.accessioned | 2018-01-25T21:46:23Z | |
dc.date.available | 2018-01-25T21:46:23Z | |
dc.date.issued | 2018-01-07 | |
dc.identifier | KOS-781238526605 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10467/74341 | |
dc.description.abstract | První části diplomové práce je zaměřena na studii na téma - Opatření pro snížení energetické náročnosti budov restaurací. Tato část obsahuje obecné varianty úsporných řešení a na konkrétní restauraci v Zadní Třebani, je navrženo řešení pro úspory energie na chlazení. Druhá část diplomové práce má za cíl vypracování projektové dokumentace vybraného systému vytápění a komfortní varianty chlazení. Tato část obsahuje technickou zprávu, výpočet tepelných ztrát, základní energetické výpočty, návrhy trasy soustavy vytápění a chlazení, návrhy dimenzí rozvodů. Výkresová část obsahuje půdorysy, svislý řez, detail technické místnosti a funkční schéma. | cze |
dc.description.abstract | The first part of the diploma thesis is focused on the study- Measures for decrease of energy performances of restaurants. This part contains general variations of cost-saving solutions. The solution of saving energy on cooling is designed for a restaurant in Zadní Třebaň. The aim of the second part of the diploma thesis is elaborating project documents of selected heating system and comfortable variant of cooling. This part includes a technical report, calculation of thermal lost, basic energy calculations, design of cooling and heating system line, design of wiring dimensions. The part of mechanical drawings contains floor plans, vertical section, detail of technical room and functional scheme. | eng |
dc.language.iso | CZE | |
dc.publisher | České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum. | cze |
dc.publisher | Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre. | eng |
dc.rights | A university thesis is a work protected by the Copyright Act. Extracts, copies and transcripts of the thesis are allowed for personal use only and at one?s own expense. The use of thesis should be in compliance with the Copyright Act http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf and the citation ethics http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.html | eng |
dc.rights | Vysokoškolská závěrečná práce je dílo chráněné autorským zákonem. Je možné pořizovat z něj na své náklady a pro svoji osobní potřebu výpisy, opisy a rozmnoženiny. Jeho využití musí být v souladu s autorským zákonem http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf a citační etikou http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.html | cze |
dc.subject | vytápění,chlazení,tepelné čerpadlo země/voda,pasivní chlazení,restaurace | cze |
dc.subject | heating,cooling heat pump ground/water,passive cooling,restaurant | eng |
dc.title | Návrh vytápění a chlazení restaurace | cze |
dc.title | Heating and cooling system in the restaurant | eng |
dc.type | diplomová práce | cze |
dc.type | master thesis | eng |
dc.date.accepted | ||
dc.contributor.referee | Kvasnička Pavel | |
theses.degree.discipline | Budovy a prostředí | cze |
theses.degree.grantor | katedra technických zařízení budov | cze |
theses.degree.programme | Budovy a prostředí | cze |
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
-
Diplomové práce - 11125 [517]